Dolazi nam novi heroj u Heroes of the Storm

Ako do sada niste već videli, novi heroj stiže u Nexus.

Izvor: nikola saviæ KlanRUR

Utorak, 17.01.2017.

15:25

Dolazi nam novi heroj u Heroes of the Storm
foto: Blizzard

To je niko drugi no Valeera, Hearthstone Rogue heroj i još jedan WarCraft karakter u Nexusu. Iako je ona sama po sebi veoma interesantan lik iz WoW univerzuma, ne možete a da se ne zapitate dokle više, zar ne?

Ona je već peti heroj po redu iz WarCraft-a, kao i peti Assassin heroj zaredom (Varian je i Warrior, ali nećemo mu to zameriti). Počinjemo da se pitamo da ljudi iz Blizzarda možda previše vole ovakve heroje.

Ali o tome možemo diskutovati kasnije, ovde je sad reč o Valeeri i ne treba da je zapostavimo. Kao što možemo da vidimo na promo videu, njena prva sposobnost je Vanish(Trait), što joj izgleda dozvoljava da nestane na neko vreme.

Druga sposobnost je Sinister Strike(Q) koji verovatno ima single target opciju i dozvoljava brz prilazak meti.

Treća sposobnost(W) je Blade Flurry i izgleda kao da ima AOE efekat (RIP Hearthstone Blade Flurry).

Onda imamo Eviscerate(E) što po izgedu može biti nešto slično Artanisovom Twin Blades.

Prvi Heroic je Smoke Bomb. AOE heroic koji najverovatnije smanjuje vidljivost protivnicima na neki način. WoW igrači su verovatno upoznati sa ovom sposobnošću. Drugi Heroic je Cloak of Shadows, moguće unapređena verzija traita ili ako ćemo po WoW-u onda imunitet za sve loše efekte(stun, root itd.).

Videćemo naravno konačnu verzuje kada Valeera stigne u Nexus, ovo gore su samo zaključci koje smo izveli iz klipa. Naravno, uz nju nam stižu i novi skinovi i mounti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: