HoS osvojili RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu

Nastavljamo sa izveštajima sa Games.con festivala na kome je Klan RUR održao 13 turnira sa oko 500 učesnika. Drugog dana festivala, u subotu, održan je turnir u Blizzard MOBA naslovu Heroes of the Storm.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Četvrtak, 01.12.2016.

14:37

HoS osvojili RUR Heroes of the Storm turnir na Games.conu
foto: Blizzard

Iako smo poprilično kasno najavili ovaj turnir, intereseovanje je za svega nedelju dana bilo veoma veliko, pa nas raduje što postoji HotS scena u Srbiji. Tako da smo na kraju imali turnir sa 12 ekipa, što je za prvi Heroes of the Storm turnir zaista odlična stvar.

Timovi su bili podeljenji u 4 grupe sa po 3 ekipa. Mečevi su se igrali na 2 dobijene, osim velikog finala koje se igralo na 3 dobijene.

Turnir je ujutru kasnio nekih 40-60 minuta zato što je battle.net registrovao veliki broj pokušaja logovanja sa iste IP adrese, pa je privremeno zaključao naloge velikom broju igrača. Problematično jutro smo rešili uz veliku pomoć samih igrača koji su našli rešenja kako da to zaobiđemo, tako da je turnir mogao da počne.

Na turniru je bila veoma prijateljska atmosfera i svi igrači su pre svega došli da se druže i upoznaju, tako da možemo sigurno da kažemo da je ovo dobar početak stvaranja domaće Heroes of the Storm scene i zajednice. Bilo je igrača raznih kalibra, od onih koji su počeli da igraju pre par nedelja, pa sve do Grand Masters igrača, ali im je svakako zajednička bila strast prema igri.

Posebne pohvale idu za ekipe koje su sastavljene od solo i duo prijavljenih igrača. Ekipa Swingers je uspela da dođe do pulufinala i pruži dobar otpor finalistima iz ekipe Heroes never Die, koja je takođe igrala i Overwatch turnir prethodnog dana.

Na kraju je finale bilo Heroji s Oluju protiv Heroes Never Die. Mešani beogradsko-novosadsko-niško-vrščki sastav Heroji s Oluju je potvrdio svoju dominantnost na turniru pobedom od 3-0 protiv Heroes Never Die, koji nemaju razloga da budu razočarani jer su igrali sjajno na turniru, ali je jednostavno ekipa Heroji s Oluju bila ubedljivo najkvalitetnija ekipa na turniru, pa je zasluženo osvojila turnir i ponela kući nove monitore.

Finale i polufinala smo gledali i uživo na Klan RUR strimu, kao i na velikom video bimu na samoj lokaciji, pa se brojna publika okupila oko štanda da uživa u zabavnim partijama.

Ubedljivo najviše banovan heroj na turniru je svakako bio Varian, koga praktično nismo ni stigli da vidimo u igri.

Hvala Heroes of the Storm zajednici i vidimo se uskoro na nekim novim turnirima, a ko zna, možda organizujemo i neku ligu! Utiske samih igrača sa turnira možete pročitati na Klan RUR formumu od igrača ekipe finalista.
foto: Klan RUR
.
.
foto: Klan RUR
.
foto: Klan RUR
.
Foto: Klan RUR
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: