Battlerite zakrpa 0.8 donosi 2 nova šampiona

Zakrpa za Noć Veštica nam sem novih heroja donosi i pregršt kozmetičkih predmeta kao i poboljšanja u matchmaking sistemu.

Izvor: KlanRUR, Veljko Vukoviæ

Petak, 21.10.2016.

12:24

Battlerite zakrpa 0.8 donosi 2 nova šampiona
Foto: screenshot

Stunlock Studios će danas u 0.8 zakrpi za Battlerite, uvesti dva nova šampiona. Jumong “The Beast Hunter” i Ruh Kaan “The Crypt Warden” stižu u gladijatorsku arenu. Ova dva šampiona su prerađeni borci Seeker i Harbinger iz prethodnog naslova švedskog studija, Bloodline Champions.

Kovčezi će u periodu od 21 oktobra do 4 novembra biti puni i kozmetičkih predmeta tematski vezanih za popularni praznik. Sem mnogobrojnih novih kozmetičkih predmeta, dodata je i nova mapa Blackstone Arena, i to njena noćna varijanta.

Promenjen je i matchmaking sistem, tako da je sada moguće igrati i nerangirane mečeve protiv drugih igrača. Takođe je omogućeno da simultano tražite 2vs2 i 3vs3 mečeve.

Postojeći šampioni su izbalansirani, uključujući i izbor battlerite pred svaku rundu. Detaljnu listu svih promena u ovoj zakrpi možete pročitati ovde.

Evo i novog videa u kome je potpuno prikazan Ruh Kan “The Crypt Slayer”:

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: