Asus najavio ROG Claymore tastaturu

Asus sve ozbiljnije ulazi na tržište igračkih periferija i sada izbacuju najambiciozniju mehaničku tastaturu do sada – ROG Claymore. Kao kompanija koja proizvodi i osnovne komponente računara imaju prednost u tome što svoje periferije sada može da sinhronizuje s komponentama, pa možete imati ujednačeno osvetljenje, ali još i bitnije direktnu komunikaciju sa BIOS-om pa kada vam zafali malo frejmrejta u igrama odmah malo overklokujete procesor ili grafičku direktno s tastature.

Izvor: Klanrur.rs, Miloš Hetleroviæ

Petak, 21.10.2016.

10:38

Asus najavio ROG Claymore tastaturu
Asus ROG Claymore Foto: Asus

Asus je i ranije imao jako dobre mehaničke tastature, mi smo već radili opis Asus Strix Tactic Pro i jako nam se svidela. Claymore je sada još jača i izrađena je od aluminijuma a opet se koriste provereni Cherry MX mehanički tasterai pri mogu se birati različiti tipovi ovih tastera u zavisnosti od preferencija igrača. Posebno zanimljiv detalj je mogućnost odvajanja numeričkog dela tastature jer ga mnogi vole ali ponekad, pogotovu na turnirima i sl, kubure s mestom na stolu pa je zgodno da može samo da se skine. Aura osvetljenje se podešava za svaki taster pojedinačno ali se može i sinhronizovati sa Asus grafičkom karticom ili ROG pločom, kao i sa drugim njihovim periferijama.
Kada se skine numerièki deo Foto: Asus
Za sada još nije poznata tačna cena uređaja ali se očekuje da bude negde u rangu od oko 200 evra.

Izvor: KlanRUR.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: