Bjergsen savladao Fakera na 1v1 takmičenju!

Jedan od najtalentovanijih mid lejn igrača Evrope, ako ne i trenutno najbolji evropski mid lejner, Bjergsen, napravio je veliko iznenađenje na All Star takmičenju u kategoriji 1 na 1, savladavši nejboljeg League of Legends igrača svih vremena, Faker-a!

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 09.12.2017.

22:10

Bjergsen savladao Fakera na 1v1 takmičenju!

Iako Faker važi za najboljeg LoL igrača svih vremena, očigledno je da nije u toliko dobroj formi i kada dobije priliku da se sastane sa igračem njegovog, ili malo slabijeg, kalibra uglavnom on bude taj koji iz bitke izađe kao gubitnik. To se videlo i u meču kategorije 1 na 1 u kojem je, jedan od najboljih evropskih mid lejnera ikada i najbolji mid lejner NA regiona duži niz godina unazad, Bjergsen uspeo da savlada Faker-a. Pravila 1 na 1 su jasna, pobednik je onaj ko prvi uzme kill, sruši turret ili uzme first blood. Bjergsen je to iskoristio dobrim farmanjem i poslednji wave uspeo za dlaku da počisti i odnese pobedu protiv legende LoL-a. Nije 1 na 1 turnir pravo merilo nečijeg skilla, ali definitivno pokazuje Bjergsenov potencijal, kao i malu krizu sa formom u kojoj se nalazi Faker. Podsećanja radi, Faker je tokom 2016. godine gubio mid od Febivena, tadašnjeg mid lejnera Fnatica, <a href="http://www.klanrur.rs/2017/12/07/clutch-gaming-predstavio-tim-za-nalcs-sezonu-8/" rel="noopener" target="_blank">novog mid lejnera ekipa Clutch Gaming</a>. Ovo nije prvi put da Faker ispada na 1v1 takmičenju All Star turnira, ali definitivno je senzacija kada igrač kao što je Faker bude izbačen sa nekog turnira.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: