Još jedno ispadanje u grupi - Amerika završila LoL All Star

Veoma poznata šala League of Legends zajednice na račun Severne Amerike opet je proradila. Iako All Star turnir nije od velike važnosti po svet Esporta, već je organizovan da zabavi publiku širom sveta, predstavnici Severne Amerike još jednom nisu uspeli da se plasiraju van grupne faze i završavaju svoje učešće na samom startu turnira.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 09.12.2017.

22:08

Još jedno ispadanje u grupi - Amerika završila LoL All Star

Istorija, se ponavlja. Ili je to ipak tradicija koja se ponavlja? Nebitno šta je, ali predstavnici regiona Severne Amerike još jednom su razočarali svoje fanove očajnim partijama na nekom međunarodnom turniru. Fanovi svakog regiona imali su prilike da izglasaju svoje predstavnike, a predstavnici NALCS lige još jednom su uspeli da ih razočaraju. Hauntzer, MikeYeung, Bjergsen, Sneaky i Aphromoo nisu uspeli da odigraju dovoljno dobro da bi se plasirali u dalju fazu takmičenja. Kao što je tokom cele 2017. sezone bio slučaj, jedna od nesavladivih prepreka američkih predstavnika bili su igrači Jugoistočne Azije, odnosno predstavnici timova iz Vijetnama, koji su na ostalim međunarodnim turnirima u toku ove sezone takođe uzimali bodove američkim ekipama. Nakon pobede protiv Amerike, igrači Jugoistočne Azije savladali su Brazil što je osigurali ispadanje Amerike sa takmičenja. Kao i svaki put do sada, možemo reći da smo donekle iznenađeni nastupom američkih predstavnika. Ono što se postavlja kao pitanje jeste kada će NA kao region početi da vredi u svetu LoLa, jer i pored prevelikih ulaganja, ekipe i dalje ne uspevaju da zabeleže nikakav značajan rezultat vredan pohvale.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: