Esports B92.net

IeSF LoL - Srbija pobedama startovala na svetskom prvenstvu!

Na IeSF svetskom esports prvenstvu, naša LoL reprezentacija ostvarila je pobedu u svom prvom meču pobedivši reprezentaciju Rumunije.

Nikola Milićević
Podeli

U sredu je odrađen žreb za grupnu fazu, u kojoj će naši predstavnici odmeriti snage sa reprezentacijama Rumunije, Švedske, Tajlanda i Holandije. Srbija je pobedonosno započela svoj put ka tituli, pobedom nad reprezentacijom Rumunije.

Nastavili su naši momci i odličnom igrom protiv favorizovanih Šveđana, gde su takođe uspeli da uzmu pobedu i sada sigurno ulaze u naredni dan, sa velikim izgledima da možda završe i kao prvi u grupi.

Sutra igramo protiv Tajlanda i Holandije, a za nas je važno što je Švedska dobila Tajland danas, što nama povećava izglede za prolaz dalje.

Naša reprezentacija, koju predstavljaju Klowny, Stefan Nikolić, Baxauer, Pl0x i Tasteless, u slučaju prolaza u plej-of sastaće se protiv tima iz grupe D u kojoj se nalaze Makedonija, Kina, Malezija, Gruzija i Filipini.

LoL

Poznata imena četiri nova učesnika NALCS lige

Uvođenjem franšiza u američku League of Legends ligu, otvorilo se mesta za nove učesnike. U samu ligu ušli su Optic, kao i NBA timovi Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors i Houston Rockets, a ove košarkaške organizacije dali su imena svojim esports timovima.

LoL petak 17.11. 15:39 Komentara: 3

LoL Vip Adria: Crvena Zvezda u plej-ofu sa RuRom!

Završena je grupna faza LoL Vip Adria Lige. U mečevima odigranim drugog dana Crvena Zvezda i RuR zabeležili su pobede od 2-0, a upravo ove dve ekipe odigraće međusobni duel u plej-ofu za LAN završnicu u Zagrebu 26. novembra na Reboot Infogamer festivalu!

LoL nedelja 5.11. 00:22 Komentara: 1
strana 1 od 34 idi na stranu