Esports B92.net

Izvučene grupe za LoL na IeSF Busan 2017 svetskom šampionatu

Danas počinje deveto IeSF svetsko esport prvenstvo, koje se ove godine održava u Južnoj Koreji, odnosno u gradu Busanu, a kome su zvanične takmičarske igre CS:GO, Legue of Legends i Tekken 7.

nikola savić klan rur
Podeli

Naravno, i naša zemlja ima predstavnike tamo, RUR Vlada Stanković brani čast naših fajtera u Tekken 7, dok nacionalni tim Srbije u LoL-u koji čine petorica probranih domaćih igrača. Nažalost, usled administrativnih problema naš CS:GO tim nije otputovao na prvenstvo.

Jutros je održan žreb za grupe na LoL prvenstvu, i naš reporter je bio na licu mesta, pa smo odmah dobili i sastave tih grupa, koje možete videti na slici ispod.

Šta mislite, koje su šanse naših momaka u ovoj grupi?

Izvor: Klan RUR

.

Prati B92 na Viberu

LoL

Poznata imena četiri nova učesnika NALCS lige

Uvođenjem franšiza u američku League of Legends ligu, otvorilo se mesta za nove učesnike. U samu ligu ušli su Optic, kao i NBA timovi Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors i Houston Rockets, a ove košarkaške organizacije dali su imena svojim esports timovima.

LoL petak 17.11. 15:39 Komentara: 3

LoL Vip Adria: Crvena Zvezda u plej-ofu sa RuRom!

Završena je grupna faza LoL Vip Adria Lige. U mečevima odigranim drugog dana Crvena Zvezda i RuR zabeležili su pobede od 2-0, a upravo ove dve ekipe odigraće međusobni duel u plej-ofu za LAN završnicu u Zagrebu 26. novembra na Reboot Infogamer festivalu!

LoL nedelja 5.11. 00:22 Komentara: 1
strana 1 od 34 idi na stranu