Kliktech savladao x25 u "prijateljskom" meču Vip Adria Lige

Odigran je meč prvog dana poslednjeg kola grupne faze LoL Vip Adria Lige u kojem su Kliktech i x25 Esports odmerili snage. Meč nije bio od rezultatskog značaja imajući u vidu da su obe ekipe zakucane za trenutne pozicije na tabeli, ali nas to nije sprečilo da gledamo uzbudljiv duel iz kojeg je Kliktech izašao kao pobednik.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 04.11.2017.

00:18

Kliktech savladao x25 u

Iako je ovaj meč predstavljao derbi kola, sam duel nije bio od rezultatskog značaja jer su Kliktech i x25 još prošle nedelje obezbedili prvo, odnosno treće, mesto na tabeli grupne faze. Prvi meč bio je poprilično spor do nekog 15. minuta kada se igra obe ekipe pretvorila u konstatne borbe pune smrti. Delovalo je da x25 ima potencijala za dobijanje gejma, ali nisu potezali prvi potez onda kada je za to bilo najbolje vreme. Kliktech je tako iskorišćavao greške trećeplasirane ekipe grupne faze, dobijala fajt po fajt, nakon čega je jedan uzeti Baron priveo gejm kraju. Drugi gejm počeo je bolje po x25. Delovalo je da od samog starta rade ono što nisu radili u prvom meču. Međutim i tu je do grešaka dolazilo, jer je ekipa x25 konstantno overextendovala i tako iz dobrih situacija na kraju bivaju ubijeni od igrača Kliktecha. Opet je gejm bio na strani x25 do nekog 15. minuta nakon čega Kliktech opet uspostavlja kontrolu, uzima dva Infernal zmaja i Barona i bez većih poteškoća dobija i drugi gejm serije i ostvaruje sedmu pobedu iz sedam mečeva u grupi.
Subotnji mečevi imaće većeg takmičarskog značaja. RuR i Ancestral odigraće meč koji će, kao i prvi meč sedmog kola, biti bez takmičarskog značaja. Ancestral je definitivno sedmi, dok RuR ne može izgubiti svoje četvrto mesto bez obzira na ishod prvog meča dana između Crvene Zvezde i Asusa. Ove dve ekipe dele šesto mesto na tabeli sa skorom 2-4 i njihov direkti meč odlučiće koja ekipa će zauzeti peto, a koja šesto, mesto pred plej-of za LAN završnicu. Pobednička ekipa iz sutrašnjeg duela igraće sa RuRom u plej-ofu, dok će poražena ekipa iz sutrašnjeg meča do LAN završnice morati preko ekipe x25. Program počinje u standardnih 19h, a prenos možete pratiti na Vip Adria League Twitch kanalu.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: