LoL Esports Balkan Liga - Greek Regenesis na vrhu tabele

Odigrana je prva nedelje LoL Esports Balkan Lige. Nakon prve runde mečeva, grčki tim Greek Regenesis nalazi se na vrhu tabele sa dve pobede iz isto toliko mečeva.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 03.11.2017.

18:02

LoL Esports Balkan Liga - Greek Regenesis na vrhu tabele

Greek Regenesis otvorili su prvo kolo mečom protiv ekipe x25 Esports. Grčki predstavnik opravdao je ulogu favorita protiv mlade srpske ekipe i slavio sa ubedljivih 2-0 i tako zabeležio svoju prvu pobedu u ligi. Prvu pobedu u ligi zabeležila je ekipa Kliktech koja je posle preokreta savladala rumunskog predstavnika, ekipu Nexus Gaming, sa 2-1. Druga dva meča bila su podjednako uzbudljiva kao i prva dva.
Momci koji predstavljaju Greek Regenesis dobili su i drugi gejm u prvoj nedelji savladavši WILD.CoolerMaster, ekipu iz mađarske sa 2-0. Greek Regensis se ovom pobedom osamostalila na prvom mestu lige sa ukupnim skorom 2-0. Drugi poraz u ligi zabeležila je ekipa x25 Esports, koja je posle 3 meča borbe izgubila od mađarske ekipe, tima Horizon Reapers rezultatom 2-1 i trenutno je jedina ekipa sa 2 poraza iz isto toliko mečeva u ligi, što srpsku ekipu postavlja na poslednje mesto u grupi.
U drugoj nedelji imaćemo prilike da gledamo prve mečeve imova Asus RoG Elite i Wind and Rain. Pored ove dve ekipe, u drugom kolu imaćemo prilike da ponovo gledamo Kliktech, Team Horizon Reapers i WILD.CoolerMaster. Mečevi se igraju u ponedeljak i četvrtak!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: