Zven i Mithy napuštaju G2 LoL tim?

Najjači bot lejn duo najbolje evropske LoL lige, Zven i Mithy, napuštaju G2 i svoje karijere nastaviće u drugom timu?

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Sreda, 01.11.2017.

16:56

Zven i Mithy napuštaju G2 LoL tim?

Još od dana kada je G2 završio svoje učešće na svetkom prvenstvu ispadanjem u grupnoj fazi, dosta priča vodi se oko raspada ekipe, a nedavno je i sam vlasnik ekipe, Ocelote, nagovestio da će najpoznatiji evropski bot lejn duo dobiti dozvolu za napuštanje tima. G2 nije izgubio želju za saradnjom sa ova dva igrača, ali sama organizacija želi da ove momke zadrži u svojim redovima jedino ukoliko to i igrači žele. Uprava G2-a dobila je ponudu koja, kako iz uprave tima kažu, ne može biti odbijena, pa je na Zvenu i Mithy-ju da odluče svoju budćnost i ekipu koju će predstavljati u sledećoj, osmoj po redu, sezoni.
Pored Zvena i Mithy-ja, tim mogu napustiti i ostala tri igrača, jer celoj postavi ekipe G2 ističe ugovor 10. novembra, pa je pitanje sa kakvom postavom će G2 ući u sezonu 8. Ovakav potez uprave tima, kao i emotivna reakcija mid lejnera, Perkza, nakon ispadanja sa Worlds-a, nagoveštava nam kraj ove "super ekipe" koja je osvojila četiri vezane titule u evropskoj LoL ligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: