LoL Vip Adria: Bontech i Kliktech pobedama na LAN završnicu

Odigrani su i preostali mečevi šestog kola Vip Adria Lige, a pobedniici svojih duela, Kliktech i Bontech, obezbedili su učešće na LAN završnici na Reboot Inforgamer festivalu u Zagrebu 25. i 26. novembra.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Nedelja, 29.10.2017.

09:35

LoL Vip Adria: Bontech i Kliktech pobedama na LAN završnicu

Kliktech i Asus otvorili su program u subotu. Iako bi ovaj meč važio za derbi kola da se igrao par meseci ranije, sa formom u kokvoj je Asus ovaj meč predstavljao je samo lagani meč za Kliktech. U prvoj partiji imali smo prilike da vidimo iznenađujući pick, u kojem je top lejner Kliktecha, Sacre, za sebe uzeo Urgota. Kliktech je jako ubedljivo dobio meč, kontrolisali igru,a koliko je taj Urgot bio jak pokazuje činjenica da je Asus u drugom meču banovao tog heroja. Ništa drugačija priča nije viđena ni u drugom gejmu. Lagana partija postave Kliktecha, ubedljiva pobeda od 2-0 i osiguravanje prvog mesta na tabeli pred odlazak na LAN završnicu. Drugi meč u subotu bio je malo zanimljiviji. RuR i Bontech pružili su nam zabavu od 3 gejma iz koje je na kraju kao pobednik izašao Bontech rezultatom 2-1. Bontech je lepo počeo i odneo laganu pobedu. Onda je došao momenat opuštanja, Xin Zhao, Yasuo bili su pickovi sa kojima je Bontech probao doći do druge pobede, ali RuR odgovorio sa Dravenom koji je izjeo gejm uz pomoć svog supporta, Panja na Threshu, koji je odigrao jedan od najboljih mečeva u grupnoj fazi. Uozbiljio se Bontech u trećem meču i još jednom odigrao dominantno i odneo još jednu ubedljivu pobedu. Kontrolisali su igru od samog početka i RuR prosto nije imao odgovor na igru Bontecha, koji je uspeo da dobije ovu Bo3 seriju i sa ukupnim skorom na tabeli od 6-1 uspeva da se plasira na LAN završnicu direktno kao drugoplasirana ekipa grupne faze. Sledeće, poslednje kolo, neće biti od uticaja na stanje na tabeli jer su poznati svi učesnici LAN završnice, kao i plej-ofa za LAN završnicu. Sedmo kolo odlučiće raspored plej-ofa, jer će trećeplasirana i šestoplasirana ekipa odmeriti snage u plej-ofu, kao i četvrta protiv pete. Realno gledano, malo ko želi da igra protiv ekipe x25, pa će se ekipe potruditi za što bolji plasman kako bi izbegli šesto mesto i potencijalni susret sa ekipom x25.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: