Esports B92.net

LoL Vip Adria: x25 ubedljivo do pobede protiv Crvene Zvezde

Pretposlednje, šesto kolo, igra se ove nedelje, a prvi dan je već yavršen. Ekipe x25 i Crvena Zvezda otvorile su šesto kolo, a kao pobednik iz ovog duela izašla je ekipa x25 rezultatom 2-0.

Nikola Milićević
Podeli

Obe ekipe dobro su draftovale, ali je kontrola samog gejma u potpunosti bila na strani x25, koji su dobijali svaki teamfight a iz njig izlačili dosta objektiva. Cela mapa bila je kontrolisana tokom oba duela koje je ekipa x25 dobila, pa igrači Crvene Zvezde jednostavno nisu imali odgovor na igru ekipe x25 uprkos ogromnom broju pokušaja. x25 se ovom pobedom domogao drugog mesta, na kojem sedi za skorom 5-1, a sada je Bontech na redu da povrati mesto za direktan plasman na LAN završnicu u meču protiv RuRa.

Kliktech i Asus otvoriće program u nedelju, dok će meč Bontecha i RuRa biti krucijalan za borbu za drugo mesto na tabeli. Program počinje u standardnih 19h, a mečeve možete pratiti na twitch.tv/esl_lol_see.

LoL

Poznata imena četiri nova učesnika NALCS lige

Uvođenjem franšiza u američku League of Legends ligu, otvorilo se mesta za nove učesnike. U samu ligu ušli su Optic, kao i NBA timovi Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors i Houston Rockets, a ove košarkaške organizacije dali su imena svojim esports timovima.

LoL petak 17.11. 15:39 Komentara: 3

LoL Vip Adria: Crvena Zvezda u plej-ofu sa RuRom!

Završena je grupna faza LoL Vip Adria Lige. U mečevima odigranim drugog dana Crvena Zvezda i RuR zabeležili su pobede od 2-0, a upravo ove dve ekipe odigraće međusobni duel u plej-ofu za LAN završnicu u Zagrebu 26. novembra na Reboot Infogamer festivalu!

LoL nedelja 5.11. 00:22 Komentara: 1
strana 1 od 34 idi na stranu