Esports B92.net

LoL tim Sigurno Sigurno suspendovan sa Vip Adria Lige!

Srpska LoL esport organizacija i treći kvalifikant LoL Vip Adria Lige diskvalifikovan je sa turnira zbog kršenja pravila lige, saopšteno je na zvaničnom sajtu organizatora.

Nikola Milićević
Podeli

Sigurno Sigurno prekršio je dva pravila vezana za startnu postavu ekipe. Support ekipe Kliktech, Igor "Tasteless" Radušinović, igrao je u prvom i trećem kolu za ekipu Sigurno Sigurno predstavljajući se kao njihov startni support, Trpa. Ova organizacija biće izbačena sa turnira, pa će ekipe sa kojima Sigurno Sigurno igra u poslednja dva kola, dobiti automatkse pobede. Ekipe Crvena Zvezda i Asus dobiće po pobedu, jer su u prvom, odnosno trećem, kolu izgubile od ekipe Sigurno Sigurno. Pored same organizacije, kazne će dobiti i igrači. Trpa i Tasteless neće nastupati za svoje timove narednih 8 mečeva, dok je kapiten ekipe Sigurno Sigurno, GromTarantul, dobio zabranu igranja 4 meča zbog pokušaja da prevari admina.

Do kraja grupne faze lige ostala su još dva kola u kojima će se timovi boriti za što bolji plasman i lakši put na LAN završnicu. Šesto kolo grupne faze igra se ove nedelje, a mečevi se igraju u petak od 21:30. kao i u subotu od 19 časova.

LoL

Poznata imena četiri nova učesnika NALCS lige

Uvođenjem franšiza u američku League of Legends ligu, otvorilo se mesta za nove učesnike. U samu ligu ušli su Optic, kao i NBA timovi Cleveland Cavaliers, Golden State Warriors i Houston Rockets, a ove košarkaške organizacije dali su imena svojim esports timovima.

LoL petak 17.11. 15:39 Komentara: 3

LoL Vip Adria: Crvena Zvezda u plej-ofu sa RuRom!

Završena je grupna faza LoL Vip Adria Lige. U mečevima odigranim drugog dana Crvena Zvezda i RuR zabeležili su pobede od 2-0, a upravo ove dve ekipe odigraće međusobni duel u plej-ofu za LAN završnicu u Zagrebu 26. novembra na Reboot Infogamer festivalu!

LoL nedelja 5.11. 00:22 Komentara: 1
strana 1 od 34 idi na stranu