SKT i Cloud9 kompletirali spisak učesnika Worlds plej-ofa

Okončana je grupna faza Worldsa i spisak učesnika četvrtfinala je kompletiran. Poslednji, četvrti, dan doneo nam je četvrtfinaliste iz grupe A. Edward Gaming se posle odličnog nastupa ipak nije plasirao u dalju fazu takmičenja, pa je mesto u četvrtfinalu, pored SKT-a, zauzeo Cloud9.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Nedelja, 15.10.2017.

12:49

SKT i Cloud9 kompletirali spisak učesnika Worlds plej-ofa

Edward Gaming se posle iznenađujuće prve nedelje, vratio u trku za četvrtfinale i već nakon dva gejma došao na korak od prolaza iz grupe. Međutim SKT je želeo da grupu završi na prvom mestu i nakon još jednog neverovatnog preokreta SKT preuzima inicijativu u gejmu i dolazi do pobedeprotiv kineskog šampiona, što je američkom trećem seed-u, ekipi Cloud9, osiguralo drugo mesto i plasman u četvrtfinale. Ahq je napravio iznenađenje savladavši SKT, ali nakon poraza od ekipa Cloud9 i Edward Gaming, ta pobeda nije bila dovoljna da se prođe grupa.
Omah nakon završenih mečeva odrađen je i žreb za četvrtfinale u kojem su plasirane ekipe dobile svoje protivnike u sledećoj fazi Worldsa. Četvrtfinale otvoriće Bo5 korejski derbi između Longzhua i Samsunga. Misfitsi će imati jako težak zadatak da se u petak suprotstave SKT-u, dok ćemo za vikend gledati mečeve izmešu Royala i Fnatica u subotu, odnosno ekipa World Elite i Cloud9 u nedelju. Mečevi će se sledeće nedelje igrati od 10h, što će vernim pratiocima sa ovih prostora omogućiti i malo sna nakon dve nedelje buđenja u 6 ujutru.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: