LoL VIP: Druga pobeda RuR-a, Asus-u pripao derbi začelja

Prvi dan četvrtog kola Vip Adria LoL Lige bio je i više nego zanimljiv. RuR je zabeležio svoju drugu pobedu posle maratonske Bo3 serije, dok je Asus jako ubedljivo pobedio i došao do prvih bodova u ligi.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 14.10.2017.

11:50

LoL VIP: Druga pobeda RuR-a, Asus-u pripao derbi začelja

RuR i Crvena Zvezda otvorili su četvrto kolo. Sama igra ovh ekipa u predhodnim kolima nagoveštavala je izjednačenu brobu. Pickovi ovih timova pokazali su nam da su timovi spremni da od samog starta krenu brzo i agresivno u nadi da dominantno dobiju meč. RuR nikako da pronađe svoj ritam u late gameu. Prvi gejm su imali u svojim rukama, ali je preokret Zvezde rezultiralo u porazu RuRa iako su imali preko 5 hiljada golda prednosti. Ista stvar dogodila se i u drugom gejmu, ali je jedan overextend Crvene Zvezde bio dovoljan da RuR uzme dva killa i bez težeg pokušaja izjednače rezultat u seriji. Treći gejm bio je jedan od najboljih u ligi do sada. Ovoga puta Zvezda je bila ta koja je došla do vođstva, ali je RuR uspeo da se povrati i sa 3 vezana dobijena fajta izjednači u goldu. Borba koja je trajala čak 55 minuta završila se pobedom RuRa nakon jednog lošeg pozicioniranja supporta Zvezde, Bone, koji je zaostao za svojim timom i uhvaćen je od strane RuRovih igrača. Asus je do svoje prve pobede došao posle duela sa timom Ancestral koji zajedno sa Asusom zauzima poslednje mesto na tabeli. Krenulo je još jednom klimavo po Asus. Iako je xani uzeo first blood on to nije uspeo da translira na ostale lejnove i Asus je pao behind u odnosu na Ancestral. Igrači hrvatske ekipe ipak nisu uspeli tu prednost da održe, povećaju, pa se Asus posle serijr dobrih teamfightova vratio u meč i jako ubedljivo na kraju završio gejm za manje od 30 minuta. Drugi gejm bio je još ubedljiviji za Asus koji je pravio greške, ali deluje da su počeli da se bude. Manje od 25 minuta trebalo im je da odnesu drugu pobedu u Bo3 seriji i dođu do svoje prve pobede u Vip Adria Ligi. Drugi dan biće još zanimljiviji. Kliktech će se u ovom kolu sastati sa ekipom Sigurno Sigurno, dok će prvi meč dana odigrati x25 i Bontech. Sve 4 ekipe pokazale su dobru igru, pa ne bi iznenadilo kada bi bilo koji od ova dva meča otišao u tri gejma. Program kao i obično počinje od 19h a strim možete pratiti na twitch.tv/esl_lol_see!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: