Worlds 2017: Royal i Samsung u četvrtfinalu - kraj za G2?

Još jedan uzbudljiv Worlds dan je pred nama. Royal i Samsung plasirali su se u četvrtfinale, dok je takmičenje završeno za G2 i Fenerbahče.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 13.10.2017.

17:14

Worlds 2017: Royal i Samsung u četvrtfinalu - kraj za G2?

U prvom meču dana G2 je savladao Royal i naneo mu prvi poraz u grupi. Činilo se tada da će G2 doći do čuda kao i Fnatic, ali je već u sledećem meču G2 izgubio od Samsunga posle jako izjednačene partije, čime je G2 izgubio sve šanse za plasman u četvrtfinale. Turski predstavnik, Fenerbahče, nije uspeo doci do pobede nakon 3 poraza i u drugoj nedelji grupne faze i jedini je tim koji trenutno ima 0-6. Samsung i Royal sastali su se u poslednjem meču dana, a upravo ovaj meč odlučivao je koja od ove dve ekipe izlazi iz grupe kao prvoplasirana ekipa. Samsung se i nije baš najbolje pokazao tokom grupne faze, sličnu igru ponovili su i u ovom gejmu, pa je Royal ubedljivo došao do svoje pete pobede u grupi i zauzeo prvo mesto u grupi pred nok-aut fazu. Ni ovaj dan nismo ostali uskraćeni za neočekivane pickove. Uzi je protiv Fenerbahčea igrao Vayne, dok je PerkZ protiv istog protivnika demonstrirao skill sa Yasuom i tako ispunio obećanje koje je dao svojim fanovima.
Detalji koji su obeležili ovaj dan bile su i tužne reakcije igrača G2-a koji su se, posle njihovog poslednjeg meča na ovogodišnjem Worlds-u, u suzama pozdravili sa svojim protivnicima kao i brojnom kineskom publikom. Nakon samog meča adc ekipe G2, Zven, je u intervjuu rekao da je razočaran nastupom ekipe u ključnim momentima i da mu je bilo drago da bude deo G2 ekipe koja je dobila ogromnu popularnost za kratak vremenski period. Da li je ovo nagoveštaj promena u sastavu ekipe, ili je možda Riot odobrio čelnicima tima da se prebace u NALCS, ostaje nam da saznamo u narednim mesecima. Grupa D je sledeća na redu da dobije odluku o plasiranim timovima. Još jedna grupa u kojoj će se tri ekipe boriti za prolaz. Posle prve nedelje TSM, World Elite i Misfits imaju po 2-1 i definitivno nas očekuje uzbudljiv rasplet četvrte grupe. Da li će TSM doživeti isto prokletstvo kao i Immortals u kojem američki timovi ne briljiraju druge nedelje ili će TSM postati prva američka ekipa koja će izboriti četvrtfinale saznaćemo sutra. Isto pitanje postavlja se i za Misfitse, koji imaju šansu da se pridruže Fnaticu u žrebu za četvrtfinale. Naravno ne trea ni odbaciti Flash Wolves koji i dalje imaju šanse za plasman, a Fnatic nam je pokazao da je sa rezultatom 0-3 ipak moguće pobediti u borbi za plasman u četvrtfinale.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: