Vip Adria Liga: Odigrani mečevi drugog dana trećeg kola

Okončano je treće kolo Vip Adria Lige, a posle treće nedelje Sigurno Sigurno i Bontech domogli su se drugog mesta na tabeli.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Nedelja, 08.10.2017.

09:43

Vip Adria Liga: Odigrani mečevi drugog dana trećeg kola

Crvena Zvezda i Bontech priredili su nam dobru zabavu koja nije baš dugo trajala. Iako je Zvezda u ovaj meč ušla sa istom postavom, kao i prošlo kolo kada su ubedljivo pobedili, to nije bilo dovoljno da se savlada odlični Bontech. Što je gejm duže trajao to je Bontech bio bolji. Prvi gejm bio je dobar, dok je drugi bio još bolji, pa je Bontech brzom pobedom od 2-0 pokazao da definitivno važi za ekipu od koje se može mnogo očekivati.
Kolo je zatvorio fantastičan nastup ekipe Sigurno Sigurno koja je sa dve pobede za manje od 30 minuta igre demolirala ekipu Asus RoG Elite. Asus je još jednom zabeležio neočekivan rezultat i posle ovog kola i dalje nemaju pobedu i nalaze se na poslednjem mestu na tabeli sa 0-3. S druge strane, Sigurno Sigurno izgleda svake nedelje sve bolje, a posle mečeva sa RuRom, x25 marvom i Asusom očekuju niz lakših mečeva u kojima će igrati sa ostalim kvalifikovanim timovima što im može doneti lakše bodove u borbi za plej-of.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: