Vip Adria - RuR nadigrao Asus, x25 bolji od Sigurno Sigurno

Mečevima u četvrtak završeno je drugo kolo Vip Adria Lige. Prvi dan završen je pobedama Zvezde i Kliktecha, a drugi dan doneo nam je još više zabave, zabave u kojoj je RuR posle 3 gejma bio bolji od Asusa, dok je x25 u dva gejma ubedljivo savladao tim Sigurno Sigurno.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 06.10.2017.

10:59

Vip Adria - RuR nadigrao Asus, x25 bolji od Sigurno Sigurno

Drugi kolo otvorio je derbi meč između ekipa Asus RoG Elite i RuR Esports. Obe ekipe ušle su u meč nakon poraza od 2-0 u prvom kolu. Stvari su počele loše po Asus, koji već drugu nedelju za redom ubedljivo gubi prvi meč. Bellamy i Bruno napravili su ogroman pritisak na top lejnu protiv Zeke što je totalno negiralo uticaj top lejnera Asusa do kraja meča. Za razliku od prvog kola, Asus je uspeo da odnese pobedu u drugom meču za samo 23 minuta. Već u 16. minutu RuR je izgubio prvi inhibitor što je u nastavku meča omogućilo Asusu da uzimaju objective jedan za drugim. Delovalo je u tom trenutku da Asus ulazi u treći meč sa psihološkom prednošću, ali je još jedan odličan nastup Bellamy-ja bio dovoljan da njegovi solo lejneri dođu do prednosti, iznesu gejm i osiguraju RuR-u prvu pobedu u ligi. Sigurno Sigurno i x25 Marvo borili su se za prvo mesto u grupi. Obe ekipe pobedile su svoj prvi meč sa 2-0, pa se velika borba vodila za prvo mesto na tabeli. Već prvi gejm bio je prikaz sile ekipe x25 koja je bez većih poteškoća došla do vođstva u seriji. Drugi gejm nije bio mnogo različit. Sigurno Sigurno je imao veće šanse da dođe do pobede, ali ostaje utisak da i kada uspeju da uzmu kill iz toga ne izvlače ništa u svoju korist već samo odlažu kraj gejma. Nije mnogo vremena trebalo ekipi x25 da dođe do druge pobede u seriji i druge pobede u ligi što ih je popelo na prvo mesto na tabeli zajedno sa ekipom Kliktech.
Petak je dan kada počinje treće kolo, a RuR je pred još jednim izazovom, jer treću nedelju za redom ira protiv pozvane ekipe, ovoga puta sa x25. Odličan nastup RuRa u drugom kolu definitivno najavljuje uzbudljiv duel na samom startu trećeg kola lige. Ni drugi meč dana ne deluje ništa manje zanimljivo. Iako imaju rezultat 1-1, Crvena Zvezda i Bontech izgledaju sve bolje i bolje, pa nas očejuje još jedan interesantan duel prvog dana trećeg kola.
Program počinje u standardnih 19h, a prenos ovih vrlo uzbudljivih mečeva u najavi biće, kao i uvek, na kanalu twitch.tv/esl_lol_see.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: