Esports / LoL 1

LoL: All Star - Turnir koji zatvara sedmu sezonu

Kao i prošle godine, prijateljski turnir koji zatvara sezonu odigraće se u decembru. All Star je jedan od zabavnijih internacionalnih LoL turnira, jer pored dobrih igrača i timova, ovaj turnir sadrži zabavne modove koje igrači igraju, pa je gledanje samog turnira prava poslastica fanovima ove igre.

Nikola MilićevićIzvor:

Timovi i igrači, izabranici fanova koji će glasati za svoje ućesnike, sastaće se u Los Anđelesu, po drugi put u zadnje tri godine. Kao što je i ranije bio slučaj, na sajtu lolesports-a biće objavljen spisak igrača za koje će fanovi glasati, a oni sa najviše glasova dobiće priliku da učestvuju na ovom turniru. Pored toga što će se regioni međusobno takmičiti, igrači će se ukrštati, kao i boriti u mečevima na nekim od LoL modova, kao što su URF, One For All, 1v1, 2v2. Pored najjačih LoL liga, timovi iz Wild Card regiona takođe su ostvarili pravo na učešće imajući u vidu njihove nastupe na proteklim internacionalnim turnirima.

All star igra se od 7. decembra, a glasanje će biti održano u novembru, nakon završetka Worlds takmičenja.

Izvor: Klan RuR

Komentari 1
Čitajte
Pošalji komentar

LoL

x25 savladao Asus – LoL Vip Adria

Nakon ne baš tako uzbudljivog prvog dana, punog problema, x25 i Asus ipak su odigrali svoj meč. Prvi gejm x25 dobio je bez borbe, dok su u drugom kao pobednici izašli posle ubedljive partije za samo 26 minuta igre.

LoL subota 21.10. 00:45 Komentara: 0

Nastavlja se Vip Adria Liga - Derbi x25 i Asusa prvog dana!

Još tri nedelje ostale su do kraja grupne faze Vip Adira Lige. Stvari su postale neizvesnije nakon prošlonedeljnog poraza ekipe x25 protiv ekipe Bontech, pa je pred mladom ekipom x25 težak zadatak da izbori mesto u top 2 i obezbedi poziciju na LAN završnici u zagrebu 25. i 26. novembra.

LoL četvrtak 19.10. 17:22 Komentara: 1

Worlds 2017: Predviđanje četvrtfinala za Pick'em challenge

Nakon završene grupne faze, svi učesnici Pick’em-a dobili su rezultate svog izbora pobednika grupa. Sada je red došao na nokaut fazu u kojoj će se osam najboljih ekipa boriti za titulu svetskog šampiona. Četvrtfinalni parovi su izašli, a sada je na vas red da pogodite ko će imati pobednički niz na putu od četvrtfinala do titule svetskog prvaka.

LoL utorak 17.10. 13:23 Komentara: 4

SKT i Cloud9 kompletirali spisak učesnika Worlds plej-ofa

Okončana je grupna faza Worldsa i spisak učesnika četvrtfinala je kompletiran. Poslednji, četvrti, dan doneo nam je četvrtfinaliste iz grupe A. Edward Gaming se posle odličnog nastupa ipak nije plasirao u dalju fazu takmičenja, pa je mesto u četvrtfinalu, pored SKT-a, zauzeo Cloud9.

LoL nedelja 15.10. 12:49 Komentara: 4