Vip Adria Liga – Prva pobeda Zvezde, Kliktech dobio Bontech

Odigrani su prvi mečevi drugog kola Vip Adria Lige, a ni ovoga puta nismo uskraćeni zabave i neizvesnosti.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Nedelja, 01.10.2017.

13:14

Vip Adria Liga – Prva pobeda Zvezde, Kliktech dobio Bontech

Crvena Zvezda je popravila utisak iz prvog kola i dominantnom igrom savladala ekipu Ancestral sa 2-0. Zvezda je ovoga putala igrala sa drugim bot lejn duom, koji su činili Marrow Ooze i Bona. Prvi gejm bio je odiličan za Zvezdu. Early gejm je bio malo problematičan, jer je Ancestral sa svojim mid lejnerom u junglerom uspela doći do first blooda, što je pomoglo mid lejneru da uspostavi kontrolu nad lejnom i uzme po koji kill. Međutim, jungler i top Zvezde odigrali su svaki teamfight, pa Ancestral nije uspeo da odbrani svoju zadnju liniju, u kojoj je bila Kalista, od KonDziSana na Olafu i Gliše na Shenu, pa je Zvezda lako i brzo pravila brojčanu razliku. Odličan nastup imao je i novi bot lejn Crvene Zvezde, koji je sa Rakan Xayah duom imala dominantan lejn kao kontrolu teamfighta. Drugi gejm nije se mnogo razlikovao od prvog. Još jednom Zvezda uspostavlja kontrolu nad mečom i Ancestral već drugu nedelju za redom ispušta prednost sa kojom izlazi iz early gejma, što Zvezdi donosi prvu pobedu u ligi i trenutno se nalaze na drugom mestu sa skorom 1-1.
Kliktech je zabeležio svoju drugu pobedu, protiv Bontecha nakon preokreta sa 2-1. Bontech je u prvom meču pokazao da i posle pobede nad Asusom u prošlom kolu nije autsajder protiv pozvanih ekipa. Prvi gejm bio je poprilično ujednačen do jednog većeg teamfighta posle kojeg je Bontech došao do Barona i prednosti od čak 6 hiljada golda. Međutim ova pobeda Bontecha probudila je igrače Kliktecha koji su nakon toga odneli dve neverovatno brze pobede. Ostaje utisak da Bontech ipak nije bio ni blizu pobede, jer su oba gejma odigrali bez preterano velike šanse da dođu do pobede.
Posle prvog dana drugog kola, Kliktech je jedina ekipa sa dve pobede iz istog broja duela i za sada je ovaj tim usamljen na prvom mestu. Odmah iza nalaze se Crvena Zvezda i Bontech sa skorom 1-1, ali je ukupni rezultat u mapama na strani Bontecha, pa će Bontech zauzeti drugo mesto, dok će Zvezda biti treča. Snimak ovih mečeva možete videti ovde. Sledeće nedelje igraju se preostala dva meča drugog kola, kao i mečevi trećeg kola, pa nas League of Legends zabava očekuje od četvrtka do subote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: