LoL: Play In faza za Worlds 2017 startuje u subotu!

Direktno kvalifikovane ekipe saznale su svoje protivnike u žrebu održanom pre nešto više od 10 dana, a ostalo je da se sazna koje četiri ekipe će popuniti poslednja mesta u grupama za ovogodišnje svetsko prvenstvo.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 22.09.2017.

14:39

LoL: Play In faza za Worlds 2017 startuje u subotu!

Dvanaest ekipa biće podeljeno u četiri grupe po tri ekipe, a dve najbolje ekipe izaći će iz svake grupe u plej-of poslednje runde kvalifikacija za LoL svetsko prvenstvo. Pored ekipa iz Wild Card regiona, u play in fazi imaćemo prilike da gledamo i treće najbolje ekipe iz Amerike, Evrope i Kine, odnosno timove Cloud9, Fnatic i World Elite. Vikend je rezervisan za grupe A i B, u kojima se nalaze Cloud9 i World Elite. Nema sumnje da će prošlogodišnji učesnici Worldsa biti favoriti za prvo mesto u svojim grupama, ali kako nas je sam Worlds navikao, ekipe wild card regiona uvek su spremni na iznenađenje.
.
S obzirom na to da se za vikend igraju grupa a i b, ponedeljak i utorak biće dani kada će se odigrati mečevi grupa c i d. Fnatic je bez sumjne favorit grupe c, dok u grupi d nema ni jedne ekipe iz “jačih” regiona, pa će grupa d biti možda i najneizvesnija. Po prognozi Riotovih analitičara, najveće šanse za prolaz grupe imaju ekipe Fenerbahce iz Turske i Hong Kong Attitude, kojoj samo ime kaže odakle dolazi. Glavno pitanje jeste mogućnost ovih timova u plej-of fazi kada će se sastati sa jednom od dve najbolje ekipe iz drugih grupa u BO5 seriji.
.
Play In faza održaće se gde i sam Worlds, u Kini, pa će prenos ovih mečeva početi već u 7h ujutru po našem vremenu, dok sam Worlds počinje nedelju dana kasnije.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: