Vip Adria League – Belgrade Eyes drugi kvalifikovani tim!

Završene su druge Vip Adria League kvalifikacije iz kojih je, nakon još jednog finala igranog u 3 gejma, kao pobednik izašla ekipa Belgrade Eyes.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Četvrtak, 31.08.2017.

12:08

Vip Adria League – Belgrade Eyes drugi kvalifikovani tim!

Na putu ka grupnoj fazi, Belgrade Eyes sureo se sa dosta jakih protivnika. Četvrtfinale donelo nam je dva uzbudljiva meča. EON i x25 Akademija još jednom su se susreli u četvrtfinalu, ali je za razliku od prvog kvalifikacionog turnira, ovoga puta akademija ekipe x25 Marvo izašla kao pobednik. Na žalost ekipe x25 Academy, njihov put ka grupnoj fazi Vip Adria Lige još jednom je zaustavljen upravo od strane pobednika kvalifikacija, ekipe Belgred Eyes, koja je u četvrtfinalu ubedljivo savladala Peak e-Sports. Hrvatska je ponovo imala predstavnika u finalu nakon što se Bontech plasirao u grupnu fazu.
Ekipa Memes For Days pružila je dobar otpor beogradskom predstavniku i došla do vođstva, da bi vrlo ubedljivom pobedom BGE izjednačio rezultat. Treći gejm bio je nesrećan za hrvatskog predstavnika, koji je usled problema sa konekcijom njihovog supporta, morala prvi deo partije da odigra 4 na 5 što je dosta pomoglo ekipi Belgrade Eyes, koja je nakon preokreta pobedila sa 2-1. Belgrade Eyes se pridružio prvom kvalifikantu Bontechu, kao i četiri pozvane ekipe u grupnoj fazi koja počinje 18. septembra.
Snimak ovih mečeva možete pogledati ovde. U subotu 2. septembra igra se treći kvalifikacioni turnir, ispratite Vip Adria Ligu i saznajte ko će se pridružiti četiri pozvane ekipe u borbi za nagradni fond od 10.000 eura. Prijave za sedmo i pretposlednje mesto u grupnoj fazi su otvorene, a svoj tim možete prijaviti ovde.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: