NALCS: Cloud9 vs Dingitas u subotu - CLG vs EnVy u nedelju

Iako se NALCS završio nedelju dana pre EULCSa, ple-of u oba regiona počinje danas. Plej-of EULCSa igra se oba dana vikenda od 17h, dok će se NALCS igrati od 21h. Program ovog vikenda otvara četvrtfinalni meč između ekipa Cloud9 i Dignitas, dok će u meču u nedelju snage odmeriti CLG i EnVy.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Subota, 19.08.2017.

14:48

NALCS: Cloud9 vs Dingitas u subotu - CLG vs EnVy u nedelju

Prvi meč može se okaratkerisati kao derbi četvrtfinala NALCS plej-ofa. Cloud9 i Dignitas oba puta u summer splitu igrali su 3 gejma i oba puta Cloud9 je dobio sa 2-1. Ovoga puta timovi će odmeriti snage u BO5 seriji, pa se očekuje još neizvesniji duel. Oba tima imali su puno uspona i padova togom regularnog dela sezone. Cloud9 je počeo jako loše, ali se popravio i domogao trećeg mesta u poslednjem kolu. Dignitas je krenuo bolje od ekipe Cloud9, prva 3 kola bili su prvi na tabeli, ali se onda njihova igra praktično raspala i pali su na čak 7. mesto. U poslednjih par kola popravili su se i na kraju završili na 5. mestu na tabeli. Prvi meč NALCS plej-ofa na programu je u subotu od 21h.
U nedelju od 21h igra se drugi četvrtfinalni meč. Akteri ovog duela biće četvrtoplasirani CLG i šestoplasirani EnVy. CLG možda deluje kao jača ekipa, ali usled izmena na poziciji junglera u ekipi njihova igra više nije toliko dominantna, pa EnVy može da se nada iznenađenju. CLG je oba puta slavio protiv EnVy-ja, sa 2-1 i 2-0, pa je bez ikakve dileme CLG favorit u ovom duelu.

Oba meča igraju se za vikend od 21h. Prenos ovih mečeva biće na twitch kanalu NALCS1. Ispratite prvo kolo ple-ofa NALCSa i saznajte ko će izaći na megdan ekipama TSM i Immortals u polufinalu.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: