Esports B92.net

Roccat doneo Fnaticu prvo mesto, H2K i UoL za prvo mesto

Završeni su mečevi prvog dana EULCS, koji je bio poprilično iznenađujuć. Iako je poslednjeplasirana i objektivno najgora ekipa EULCS, ekipa Ninjas in Pyjamas savladala je Fnatic, a Roccat je pobedom nad ekipom G2 ipak ugasila nade drugoplasiranoj ekipi grupe A i tako obezbedila Fnaticu prvo mesto.

Nikola Milićević Izvor:
Podeli

U prvom meču dana Roccat je savladao G2. Iako su teoretski imali šanse za prvo mesto G2 to nije iskoristio. Prvi gejm Roccat je dobio posle preokreta, da bi G2 ubrzo izjednačio. Ipak treći gejm nije išao na ruku ekipi G2, pa su posle nekoliko loših fajtova i izgubljenog Barona izgubili i treći meč, a sa njim i celu seriju sa 2-1. Ovaj poraz ubio je sve nade G2-u da se mogu domoći prvog mesta na tabeli, jer im je za to trebala pobeda od 2-0, pa se može reći da je Roccat obezbedio Fnaticu prvo mesto u grupi A.

Fnatic je u svoj pretposlednji meč regularnog dela summer splita ušao potpuno opušteno. Bez bilo kakvih šansi za gubljenjem pozicije ekipa je delovala potpuno nezainteresovano za igranje, odnosno mislima već u plej-ofu. Ninjas in Pyjamas došao je do svoje druge pobede u EULCS-u i to protiv prvoplasirane, a ujedno i najbolje ekipe summer splita i to sa neočekivanih 2-0. Ovaj rezultat u potpunosti bi išao G2-u da su dobili meč sa Roccatom, jer bi im pobeda donela priliku da se u direktnom obračunu sa Fnaticom bore za prvo mesto na tabeli.

Fnatic je u svoj pretposlednji meč regularnog dela summer splita ušao potpuno opušteno. Bez bilo kakvih šansi za gubljenjem pozicije ekipa je delovala potpuno nezainteresovano za igranje, odnosno mislima već u plej-ofu. Ninjas in Pyjamas došao je do svoje druge pobede u EULCSu i to protiv prvoplasirane, a ujedno i najbolje, ekipe summer splita i to sa neočekivanih 2-0. Ovaj rezultat u potpunosti bi išao G2-u da su dobili meč sa Roccatom, jer bi im pobeda donela priliku da se u direktnom obračunu sa Fnaticom bore za prvo mesto na tabeli.

U petak nas očekuju isti mečevi, ali u grupi B. Top dve ekipe grupe sastaće se sa dve najgore ekipe u grupi, ali su mečevi od mnogo većeg značaja za ove ekipe. Za razliku od grupe A, u kojoj je G2 imao samo matematičke šanse da se domogne prvog mesta, u grupi B H2K i Unicorns of Love dele prvo mesto već dve nedelje unazad. Ove dve ekipe odmeriće snage sa ekipama Mysterious Monkeys i Vitality, a samo dva dana kasnije odigraće i međusobni duel koji će biti direktna borba za prvo mesto. Ulog je mnogo veći, jer jedan poraz može dosta toga doneti drugoj ekipi, pa ove dve ekipe ne smeju dozvoliti iznenađenja.

Mečeve drugog dana možete pratiti na Fortuna i EULCS1 twitch kanalima.
Izvor: Klan RuR

Prati B92 na Viberu

LoL

UOL i Misfits otvaraju EULCS plej-of, G2 ide na Splyce

Došlo je vreme da saznamo koje će ekipe predstavljati svoje regione na završnom svetskom prvenstvu 2017. godine. Danas počinje plej-of EULCSa u kojem će se top 3 ekipe iz grupa A i B sastati u direktnom okršaju za titulu šampiona EULCSa za summer split i ući u trku za plasman na Worlds. Plej-of otvara četvrtfinalni duel između ekipa Unicorns of Love i Misfits, dok će meč u nedelju odigrati G2 i Splyce.

LoL subota 19.08. 13:35 Komentara: 0

Yasuo buff u patchu 7.17

Zbog velike igranosti i win ratea, Riot je u peču 7.11 nerfovao Yasuoa. Međutim od tog nerfa, Yasuov win rate je znatno opao, zbog čega će u peču 7.17 dobiti nove izmene, koje će učiniti da ovaj heroj napokon bude izbalansiran.

LoL utorak 15.08. 11:39 Komentara: 3
strana 1 od 29 idi na stranu