Fnatic sa NiP-om za osiguravanje prvog mesta u grupi A

Poslednje kolo EULCS počinje danas. Prvog dana igraju G2 i Fnatic protiv svojih rivala sa dna tabele, ekipama Roccat i Ninjas in Pyjamas. G2 će se uzdati u čudo, dok Fnatic pobedom može obezbediti mesto u plej-ofu.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Četvrtak, 10.08.2017.

10:24

Fnatic sa NiP-om za osiguravanje prvog mesta u grupi A

G2 i Roccat otvoriće poslednje, deseto kolo EULCS-a. Ni jedna ni druga ekipa ne mogu izgubiti svoje mesto, ali zato G2 ima za šta da se bori, dok je Roccat na četvrtom mestu bez bilo kakvih šansi da to promene. G2 se nalazi na 2 pobede iza Fnatica sa skor razlikom 7 između ove dve ekipe, pa se G2 uzda u pobedu ekipe Ninjas in Pyjamas od 2-0 nad prvoplasiranim Fnaticom i tako da nadu ekipi G2 da se u direktnom obračunu sa Fnaticom bori za prvo mesto u grupi A.
Fnatic i Ninjas in Pyjamas igraće drugi gejm prvog dana. Ninjas in Pyjamas ima samo jednu dobijenu seriju, sa skorom 5-22 ubedljivo su najgora ekipa EULCS-a ovog splita i nema sumnje da je Fnatic favorit u ovom meču. Da bi zadržao mesto koje daje najbolji položaj u plej-ofu, Fnaticu je potrebna barem jedna pobeda protiv ekipe Ninjas in Pyjamas, odnosno jedna pobeda im je dovoljna da osiguraju prvo mesto na tabeli i pre svog okršaja sa G2, a imajući u vidu sa kim igraju od njih se to poprilično očekuje.

Program počinje u standardnom terminu od 17h, kada se igra prvi meč, dok će Fnatic i Ninjas in Pyjamas svoj meč odigrati oko 20h. Mečeve kao i uvek možete pratiti na Fortuna i EULCS1 twitch kanalima. Ispratite i saznajte da li će Fnatic obezbediti prvo mesto na tabeli ili će “Nindže” napraviti iznenađenje splita i zadržati nade G2u da se mogu domoći prvog mesta.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: