VIP Adria predstavila četiri pozvane ekipe LoL lige!

ESL u saradnji sa VIPom organizuje jednu od većih LoL liga u okviru balkanskog regiona. Osam ekipa sastaće se u borbi za plasman na finale u Zagrebu i nagradu od 10 hiljada evra. Ekipe se dele na 4 pozvane i 4 kvalifikovane, a proteklih dana imali smo prilike da saznamo koje su to ekipe dobile poziv za VIP Adria Ligu.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Ponedeljak, 07.08.2017.

17:01

VIP Adria predstavila četiri pozvane ekipe LoL lige!

Prva ekipa koja je dobila poziv za učešće je RuR Esports. Kao i na svakom turniru, ekipa ima cilj da ostvari što bolji rezultat. Kao jedna od ekipa koja je konstantno u vrhu srpske LoL scene, nema sumnje da će RuR biti jedan od favorita na ovom turniru i sasvim opravdano zaslužili poziv u ligu. Ekipa je prošla kroz manje promene u rosteru dolaskom novog junglera, Bellamyja, i prebacivanjem Colamaxa na mid, ali nema sumnje da će se od njih mnogo očekivati. Postava RuRa izgleda ovako:

TOP: Bruno “Bruno” Romac
JUNGLE: Marko “Bellamy” Živković
MID: Atila “ColamaxGG” Dudaš
ADC: Nikola “Chopsteek” Mihailovic
SUPPORT: Luka “Panj” Čiča

Drugi pozvani tim je još jedna srpska ekipa, sastavljena od mladih igrača. x25 Marvo je ekipa koja se već duže vreme nalazi u samom vrhu srpskog esporta i važi za ekipu od koje se mnogo uspeha očekuje u budućnosti. Predstavljaju jednu od najmlađih, a ujedno i najuigranijih timova srpske LoL scene. Ekipa već duže vreme igra u istom sastavu, a zajedno sa trenerom, Spaletom, koji ih je preuzeo sredinom godine, pokušaće da ostvare što bolji rezultat. Ekipa igra u sastavu:

TOP: Andrija “Klowny” Jovanović
Jungler: Dušan “Ryuzaki” Petković
MID: Nemanja “Akiles” Radaković
AD Carry: Miljan “Plox” Mandić
Support: Mladen “Clox” Mitić
Asus RoG Elite je treći tim koji je dobio poziv za VIP Adria Ligu. Tim kojem uvek malo fali da pobede svog poritvnika u finalu. Ozbiljno su pojačani pred turnir. Napustio ih je jungler KaluGG, ali su doveli još jednog odličnog junglera. Nikola “xani” Zrinjski je novi jungler Asusa. Momak koji je ovogodišnji summer split igrao Challenger Series za Origen definitivno će predstavljati pojačanje za Asus. OVako izgleda sastav Asusa:

Milan “Zeka” Spasojevic – TOP
Nikola “Xani” Zrinjski – Jungle
Djordje “Baxa” Lapcevic – MID
Goran “Gentleman” Krakic – Support

Nemanja “Nemky” Josimov – ADC
Poslednja, četvrta, pozvana ekipa je pravo iznenađenje. Ekipa Kliktech može se nazvati MVP timom. Sastojana od jednih od najpoznatijih igrača sa ovih prostora, Kliktech će definitivno biti favorit za osvajanje lige. Čak 3 igrača bivšeg SBBa i jedan član Asusa predvodiće ovaj tim na putu do titule šampiona VIP Adria Lige. A ovako izgleda postava novog Kliktecha:

TOP: Toni “Sacre” Sabalić
JUNGLE: Luka “KaluGG” Todorović
MID: Aljoša “Milica” Todorović
ADC: Dimitar “EdinPriqtel” Piskov
SUPPORT: Igor “Tasteless” Radušinović
Preostala četiri učesnika lige priključiće se preko kvalifikacija koje se igraju 19. i 26. avgusta, kao i 2. i 9. septembra, a pobednik ovih kvalifikacija priključiće se borbi za 10 hiljada evra! Za sve informacije o turniru pratite VIP Adria Facebook stranicu, kao i sajt lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: