Liquid, Phoenix1 i Echo Fox bore se večeras za opstanak

U noći između petka i subote počinje osmo, pretposlednje, kolo i na NALCSu. Dva meča igraju se u toku noći, a od 4 ekipe čak 3 su u borbi za opstanak.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 28.07.2017.

13:58

Liquid, Phoenix1 i Echo Fox bore se večeras za opstanak

U ponoć sastaju se Phoenix1 i Echo Fox. Phoenix1 je jedina ekipa sa 11 poraza u ligi trenutno, ali Echo Fox nije mnogo bolji. “Lisice” imaju samo jednu pobedu više od “Feniksa”, pa će ovaj duel direktno uticati na borbu za opstanak, jer usled pobede ekipe Phoenix1 imaćemo dve ekipe izjednačene na dnu tabele, dok će u slučaju pobede Echo Foxa, tim Phoenix1 još više zaostajati za timovima koji se takođe bore za opstanak.
Drugi meč koji se igra oko 3 sata posle ponoći sastaju se prvoplasirani Immortals i pretposlednji tim Liquid. Immortals je usamljen na vrhu tabele i pobeda protiv Liquida će im još više poboljšati situaciju. S druge strane Liquid ima pretežak zadatak da izbori opstanak, jer su im preostala 4 meča protiv jakih protivnika. Međutim dosta su se pojačali, pa bi bio red da fanovima pokažu da pojačanja nisu dovedena za džabe. Mečeve NALCSa kao i uvek možete pratiti na istoimenom twitch kanalu od ponoći.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: