LSL: Počinje League of Legends Srpska Liga!

Posle mesec dana kvalifikacija, došao je dan kada će se najboljih osam ekipa sastati u borbi za 1500 evra. Ekipe su podeljene u dve grupe po 4, svako sa svakim odigraće po jedan BO3 duel, a samo dve najbolje ekipe iz svake grupe izboriće učešće u LAN završnici koja će se odigrati krajem avgusta.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Petak, 28.07.2017.

13:31

LSL: Počinje League of Legends Srpska Liga!

Svaka grupa sastoji se od 2 pozvane i 2 kvalifikovane ekipe. Grupu A čine pozvane ekipe Asus Rog Elite i Monitor.rs, dok se u njoj nalaze kvalifikovane ekipe AK Gaming i Bontech, bivši Unknown. Grupu B čine pozvani timovi x25 Marvo i RuR Esports, kao i kvalifikovane makedonske ekipe Evolution Online i Pita So Praz. Za vikend se igra prvo kolo lige. U subotu na programu su mečevi grupe A, dok se u nedelju igraju mečevi grupe B. Mečevi prvog kola igraće se između pozvanih i kvalifikovanih ekipa. U subotu igraju se mečevi grupe A. Od 13h, kada počinje prenos, sastaju se pozvana ekipa Monitor.rs i kvalifikant AK Gaming. Meč nakon toga, oko 16h, igraju ASUS i Bontech. U nedelju program počinje u isto vreme. Od 13h igraju RuR i EON, dok će naredni meč igrati x25 Marvo i PSP.
Za više informacija o turniru, posetite stranice LSL i League of Legends- Serbia koje će vas izveštavati o samoj ligi. Gledajte efragrs twitch kanal i saznajte ko će se naći na vrhu tabela posle prvog kola!

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: