Dardoch napravio šokantan potez karijere – povratak u Liquid

Pre početka samog splita dogodio se transfer Dardocha u CLG. Delovalo je kao dobar potez uprave CLG-ja, a i sama igra ovog igrača bila je na vrhunskom nivou i pokazao nam je koliko dobar potez je napravio CLG. Igrač sa njegovom količinom agresije fantastično se uklopio u agresivni stil igre koju CLG forsira godinama.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

Sreda, 26.07.2017.

12:21

Dardoch napravio šokantan potez karijere – povratak u Liquid

Sinoć je objavljena neočekivana vest - Dardoch se vratio u Liquid.

Kako piše u objavi tima CLG, Dardoch nije bio voljan da se pridržava određenih pravila, što je prouzrokovalo da Dardoch napusti tim. On je u Liquidu proveo godinu dana. Igrao je za njih tokom cele sezone 6 i bio njihov najbolji igrač u 2016. godini. Ovim transferom Liquid izgleda kao da će dati sve od sebe da sačuvaju svoje mesto u ligi.

Pravo pitanje sad jeste ko će to biti startni jungler ekipe. Dolaskom novog mid lejnera Mickeya, jedan Korejac će izgubiti mesto u timu, Reignover ili Piglet.

Očigledno je da ako Mickey bude igrao, Reignover neće moći, pa će tako Dardoch ili Inori dobiti šansu da pomognu timu Liquid da izbore opstanak. Novi jungler ekipe CLG biće igrač koji na ovoj poziciji igra za njihovu akademiju, Omar “Omargod” Amin. Da li će i kad Dardoch zaigati za svoj novi-stari tim, ostaje nam da saznamo. Do plej-ofa ostala su još 2 kola, odnosno ukupno po 4 meča za svaki tim. Nema sumnje da će upravo ta 4 meča biti ključna za Liquid u borbi za opstanak, pa se nastup Dardocha može očekivati u naredna dva kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: