EULCS: Fnatic dominira splitom, G2 nadjačao Vitlity

Fnatic je pobedom nad Unicorns of Love osigurao ubedljivo prvo mesto, dok u svojoj grupi Unicorns of Love deli prvo mesto sa H2K.

Izvor: David Bukumira

Nedelja, 23.07.2017.

14:15

EULCS: Fnatic dominira splitom, G2 nadjačao Vitlity

Prvi meč je bio pravi spektakl. Skoro 50 minuta Fnatic je vodio i tražio način da završi igru. Posle Barona i uništenih 10 kula, UoL je branio skoro go nexus. Ali uspevši da osiguraju sledećeg Barona, UoL je napravio finalni push, posle kog je i trijumfovao. Ali iako je Fnatic izgubio meč sa 7.500 golda prednosti, nisu se predali. U drugom meču Fnatic je pregazio UoL koji za 27 muinuta igre uspeo da obezbedi samo jedno ubistvo, dok je Fnatic to uradio 19 puta. Apsolutna dominacija od samog početka i 15.000 golda prednosti, doveli su Fnatic do izjednačenja. treći meč nije bio uzbudljiv kao predhodni. Fnatic je od samog početka kontrolisao igru i za 29 minuta osigurao pobedu. Drugi susret večeri, takođe nije bio dosadan. G2 i Vitality su namučili jedni druge u prvom meču. Vitality je imao prednost većinu tog meča, ali je Trick ukrao Barona proračunatim Smiteom. G2 nije iskoristio Barona, pa je tako Vitality dočekao sledećeg i bez problema ga osigurao. Vitality je pobedio prvi meč zahvaljujući top lejneru Cabochardu i ad keriju Steeelbacku koji su sa Cho‘Gath-Ashe CC kombom zadavali muke ekipi G2. U drugom i trćem meču G2 se pribrao i naterao je Vitality da igra njihovu igru, i lako osigurao pobedu. Posle sedmog odigranog kola, tabela EULCSa izgleda ovako: Grupa A:
Grupa B:
Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: