Binary Dragons osvojio Headshot kup!

Nakon jučerašnjih polufinalnih i finalnih mečeva, saznali smo novog pobednika Headshot kupa, a to je Binary Dragons koji se u finalu revanširao Spartaku za poraz u grupi B!

Izvor: Bogdan Ðuriæ klan rur

Četvrtak, 29.06.2017.

13:56

Binary Dragons osvojio Headshot kup!

U prvom polufinalnom okršaju, susreli su se ruski timovi EPG i Spartak. Iako je Spartak imao manjih poteškoća, uspeo je da pobedi Train 16-13. U drugoj mapi, Spartak je dominirao kroz ceo meč i sa lakoćom završio ovo polufinale na Cobblestonu 16-5.

U drugom polufinalnom meču nalazio se naš tim Binary Dragons, njihovi protivnici bili su ruski tim Quantum Bellator Fire. Srpski predstavnici su bez muke osvojili obe mape. Naime, i na Infernu i Cobblestonu su imali identičan skor, prvo poluvreme završilo se 11-4, dok su u drugom oba puta brzo završili meč 16-5. Ono što je zanimljivo jeste da su Dragonsi u ovom meču osvojili 3 od 4 moguće pištolj runde, što samo pokazuje njihovu nadmoć nad protivnicima u ove dve mape.

Finalni susret je bio ponovni okršaj prva dva tima grupe B, Spartak i Binary Dragons.
Inferno je bila mapa koja je otvorila ovo finale. Spartak je na T strani uzeo prvu pištolj rundu, ali su sjajnom ”forcebuy” rundom Zmajevi iosvojili drugu i vezali još dve runde. Spartak je sa lakoćom pobedio prvu ”fullbuy” rundu, tu je ruski tim uhvatio momentum i pobedio prvo poluvreme 8-7. Drugo poluvreme je BD započeo pobedom pištolj runde ali ih je dočekala ista sudbina Spartaka, i oni su izgubili naredne tri. Spartak je opet uhvatio momentum i zahvaljujući 26 ubistava Dmitrija ”facecrack” Aleksejeva osvojili su prvu mapu 16-12.
Druga mapa bila je Train, i jedna od najinteresantnijih na turniru. Spartak je sa lakoćom napravio prednost od 9-6 u prvom poluvremenu, nakon osvojene pištolj runde. Srpski tim je nastavio tradiciju osvajanja druge pištolj runde, i ovoga puta stekao je veliki momentum i stavio sebe na meč poen, 15-11. Izgledalo je kao da će BD lako završiti mapu, ali se ruski tim vratio u meč, osvojio preostale četiri runde i izborio produžetke. U produžecima Binary Dragons je pokazao da su oni zaslužili pobedu u ovoj mapi, 19-17 za srpski tim i ponovo ćemo gledati treću mapu u finalu.
Odlučujuća mapa bila je Mirage. Naš tim je uzeo prvu pištolj rundu i poveo sa 6-1, iako se Spartak malo vratio u meč, Zmajevi su završili T stranu meča sa skorom 9-6. Pitanje pobednika skoro pa i da je bilo rešeno posle druge pištolj runde koju je sa lakoćom srpski tim osvojio. Nakon toga momentum nije prestao i zahvaljujući sjajnom DJOXiC-u, koji je sa snajperom sjajno čuvao A sajt, a ovo je samo jedan od njegovih dobrih poteza: Binary Dragons je završio Mirage 16-9, i krunisali se šampionima Headshot kupa. Najbolji igrač ovog finala bio je NENO sa 69 ubistava, dok ga je sjajni DJOXiC pratio sa 67.
Nakon što su u prošlom kupu osvojili drugo mesto, ovoga puta su uspeli da osvoje Headshot kup i kući odnesu glavnu nagradu od 2 300 dolara, dok je Spartak dobio utešnu nagradu od 700 dolara.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: