NALCS: Stanje na tabeli posle trećeg kola

Završeno je treće kolo NALCSa. Poslednji dan trećeg kola doneo nam je uzbudljive rezultate, ali ne i iznenađenja.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Sreda, 21.06.2017.

10:27

NALCS: Stanje na tabeli posle trećeg kola

U prvom meču dana, TSM je sa laganih 2-0 nadigrao EnVy i osamostalio se na četvrtom mestu sa skorom 4-2, a samo jedna pobeda ekipu deli od prvog mesta. EnVy je porazom pao na 5. mesto koje posle odigranih mečeva deli sa ekipama Cloud9 i Echo Fox.

Drugi meč od 21h doneo nam je malo više zabave. CLG je poveo sa 1-0, ali već u sledećem gejmu ekipa Phoenix1 izjednačila je rezultat. Treći gejm je bio jako neizvestan, Phoenix1 je imao vođstvo sve do samog kraja partije kada ih je par grešaka u shotcallingu koštalo pobede nad prvoplasiranim CLGem. CLG je tako zadržao prvo mesto na tabeli, dok Phoenix1 i dalje stoji usamljen na zadnjoj poziciji u ligi.

Mečevi od ponoći igrani su između Dignitasa i Echo Foxa, odnosno ekipa Cloud9 i FlyQuest. Cloud9 je bez većih poteškoća pobedio svoju akademiju sa 2-0 i tako popravila svoje stanje na tabeli izjednačivši se ekipama Echo Fox i EnVy na 5. mestu u ligi, dok FlyQuest ostaje pretposlednji na tabeli zajedno sa timom Liquid, pa je borba ove dve ekipe za osmo mesto, koje donosi opstanak u ligi, neizbežna.

U isto vreme igrali su Dignitas i Echo Fox. Dignitas je poveo, Echo Fox izjednačio, ali ni u jednom trenutku se nije moglo reći ko će pobediti. Echo Fox je igrao sjajno, ali su im pojedine greške, kao i dobra igra Dignitasa presudili, pa je Echo Fox zabeležio svoj treći poraz ove polusezone. Oni su sada 5. na tabeli zajedno sa ekipama Cloud9 i EnVy, dok se Dignitas petom pobedom ovog splita zadržao na prvom mestu u ligi.

Evo i tabele posle trećeg kola:
Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: