LoL: U peču 7.13 dolaze izmene dva jungle itema

S obzirom na to da su u prošlom peču izmenjeni support itemi, sad je došao red na jungle iteme. U peču 7.13 nas čeka nerf Runic Echoes itema, dok će Cinderhulk item biti buffovan.

Izvor: Nina Miliæeviæ klan rur

Sreda, 21.06.2017.

10:22

LoL: U peču 7.13 dolaze izmene dva jungle itema

Kada heroj koji ima Runic Echoes udari jungle monstera, njemu se vraća 18% izgubljene mane, međutim od sledećeg peča, vratiće mu se samo 12% izgubljene mane. Ability Power neće biti nerfovan, ali će ova izmena uticati na sustain heroja u džungli.

Što se tiče jungle itema za tenkove, Cinderhulk, on će dobiti buff. Health koji ovaj item dobija biće smanjen sa 400 na 325, ali će zato bonus damage koji ovaj item dobija biti povećan sa 15% na 20%. Takođe će cena Cinderhulk itema biti smanjena za 200 golda, kao i item Bami’s Cinder od kojeg se Cinderhulk gradi.

Sudeći po ovim izmenama, kao i najavljenim poboljšanjima za tenkove, Riot nam ponovo nameće tenk metu.
Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: