Esports B92.net

E-Frag organizuje svoj prvi LoL turnir!

Kompanija E-Frag, koja je organizator CS:GO Lige, odlučila je da se proširi i na drugu igru. U saradnji sa League of Legends Srbijom, E-Frag organizuje svoj prvi LoL turnir.

Nikola Milićević klan rur Izvor:
Podeli

Iako sam turnir nosi naziv srpska liga, učešće je dostupno i ekipama van teritorije Srbije. Ceo turnir igraće se online, dok će samo finale turnira biti LAN. Za učešće u ligi potrebno je da pobedite u jednim od četiri kvalifikacija koje se igraju svakog vikenda počevši od 24. i 25. juna. Pored četiri pobedničke ekipe, na finalnom turniru učestvovaće i četiri pozvane ekipe, što će od finalnog turnira napraviti mini ligu sačinjenu od 8 timova.

Nagradni fond turnira je 1500 evra, a učešće na turniru je potpuno besplatno. Jedna ekipa imaće pravo da učestvuje na više, ili svim, kvalifikacijama, što timovima daje šansu da se iz više pokušaja plasiraju na finalni turnir. Prijave za prve kvalifikacije otvorene su do petka, a prijavu svog tima možete izvršiti OVDE. A ukoliko imate neka pitanja vezana za turnir obratite se facebook stranici League of Legends – Serbia.

Prati B92 na Viberu

LoL

Tri buffa najavljena za peč 7.13

Dosta toga je najavljeno za peč 7.13, ali očigledno Riot još nije gotov sa izmenama.
U narednom peču možemo da očekujemo buff na Singedu, dva itema i na Rift Heraldu.

LoL subota 24.06. 12:29 Komentara: 0

LoL: Gnar i Kindred na listi za buff

Posle peča 7.12, Riot je već počeo da razmišlja o narednom, peču 7.13. Dosta toga je već najavljeno, ali tome nije kraj. Posle skorašnjeg PBE update-a, najavljena su dva buffa za Gnara i Kindred.

LoL sreda 21.06. 10:30 Komentara: 1
strana 1 od 23 idi na stranu