E-Frag organizuje svoj prvi LoL turnir!

Kompanija E-Frag, koja je organizator CS:GO Lige, odlučila je da se proširi i na drugu igru. U saradnji sa League of Legends Srbijom, E-Frag organizuje svoj prvi LoL turnir.

Izvor: Nikola Miliæeviæ klan rur

Ponedeljak, 19.06.2017.

12:15

E-Frag organizuje svoj prvi LoL turnir!

Iako sam turnir nosi naziv srpska liga, učešće je dostupno i ekipama van teritorije Srbije. Ceo turnir igraće se online, dok će samo finale turnira biti LAN. Za učešće u ligi potrebno je da pobedite u jednim od četiri kvalifikacija koje se igraju svakog vikenda počevši od 24. i 25. juna. Pored četiri pobedničke ekipe, na finalnom turniru učestvovaće i četiri pozvane ekipe, što će od finalnog turnira napraviti mini ligu sačinjenu od 8 timova.

Nagradni fond turnira je 1500 evra, a učešće na turniru je potpuno besplatno. Jedna ekipa imaće pravo da učestvuje na više, ili svim, kvalifikacijama, što timovima daje šansu da se iz više pokušaja plasiraju na finalni turnir. Prijave za prve kvalifikacije otvorene su do petka, a prijavu svog tima možete izvršiti OVDE. A ukoliko imate neka pitanja vezana za turnir obratite se facebook stranici League of Legends – Serbia.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: