Esports B92.net

E-Frag organizuje svoj prvi LoL turnir!

Kompanija E-Frag, koja je organizator CS:GO Lige, odlučila je da se proširi i na drugu igru. U saradnji sa League of Legends Srbijom, E-Frag organizuje svoj prvi LoL turnir.

Nikola Milićević klan rur Izvor:
Podeli

Iako sam turnir nosi naziv srpska liga, učešće je dostupno i ekipama van teritorije Srbije. Ceo turnir igraće se online, dok će samo finale turnira biti LAN. Za učešće u ligi potrebno je da pobedite u jednim od četiri kvalifikacija koje se igraju svakog vikenda počevši od 24. i 25. juna. Pored četiri pobedničke ekipe, na finalnom turniru učestvovaće i četiri pozvane ekipe, što će od finalnog turnira napraviti mini ligu sačinjenu od 8 timova.

Nagradni fond turnira je 1500 evra, a učešće na turniru je potpuno besplatno. Jedna ekipa imaće pravo da učestvuje na više, ili svim, kvalifikacijama, što timovima daje šansu da se iz više pokušaja plasiraju na finalni turnir. Prijave za prve kvalifikacije otvorene su do petka, a prijavu svog tima možete izvršiti OVDE. A ukoliko imate neka pitanja vezana za turnir obratite se facebook stranici League of Legends – Serbia.

Prati B92 na Viberu

LoL

Yasuo buff u patchu 7.17

Zbog velike igranosti i win ratea, Riot je u peču 7.11 nerfovao Yasuoa. Međutim od tog nerfa, Yasuov win rate je znatno opao, zbog čega će u peču 7.17 dobiti nove izmene, koje će učiniti da ovaj heroj napokon bude izbalansiran.

LoL utorak 15.08. 11:39 Komentara: 3

Roccat doneo Fnaticu prvo mesto, H2K i UoL za prvo mesto

Završeni su mečevi prvog dana EULCS, koji je bio poprilično iznenađujuć. Iako je poslednjeplasirana i objektivno najgora ekipa EULCS, ekipa Ninjas in Pyjamas savladala je Fnatic, a Roccat je pobedom nad ekipom G2 ipak ugasila nade drugoplasiranoj ekipi grupe A i tako obezbedila Fnaticu prvo mesto.

LoL petak 11.08. 00:49 Komentara: 0

LSL: Asus i x25 ostaju prvi u grupi posle drugog kola

Asus i x25 Marvo zabeležili su očekivane pobede u drugom kolu League of Legends srpske lige. Obe ekipe izborile su učešće u LAN završnici koja se igra za vikend 19. i 20. avgusta u Efrag studiju, dok će ostale ekipe šansu za plasman tražiti u poslednjem kolu.

LoL ponedeljak 7.08. 17:06 Komentara: 0

VIP Adria predstavila četiri pozvane ekipe LoL lige!

ESL u saradnji sa VIPom organizuje jednu od većih LoL liga u okviru balkanskog regiona. Osam ekipa sastaće se u borbi za plasman na finale u Zagrebu i nagradu od 10 hiljada evra. Ekipe se dele na 4 pozvane i 4 kvalifikovane, a proteklih dana imali smo prilike da saznamo koje su to ekipe dobile poziv za VIP Adria Ligu.

LoL ponedeljak 7.08. 17:01 Komentara: 0

Nastup SKT-a na Worldsu pod znakom pitanja

Jedan od najvećih iznenađenja ovog splita definitivno jeste grozna forma u kojoj se nalazi najveći tim u istoriji LoL-a, korejski SKT. Ljubitelji ovog tima mislili su da tim prolazi kroz lošiji period, ali kada se završio regularni deo sezone i plej-of počinje, SKT ima jako težak zadatak, jer moraju ostvariti određene rezultate kako ne bi propustili učešće na Worldsu.

LoL ponedeljak 7.08. 16:56 Komentara: 1
strana 1 od 28 idi na stranu