Esports B92.net

FCS: Odlučujući mečevi pred plej-of na programu ove nedelje!

Počinje poslednje, sedmo kolo, u kojem ćemo znati koji timovi će se takmičiti u plej-ofu.

Nina Milićević klan rur Izvor:
Podeli

U ponedeljak gledaćemo:
Od 20h – Trenutno prvi na listi SBB Esports sa 11 pobeda i 1 igubljenom partijom, igraće protiv Expire Nation koji ima 3 pobede i 9 izgubljenih partija. S obzirom na stanje timova na tabeli ovaj meč neće imati nikakav značaj u borbi za plejof, jer SBB iako izgubi nema nikakve šanse da izgubi prvo mesto, kao što Expire Nation ne može izaći iz zone ispadanja.

Od 22h – Dva tima koja dele 4. mesto suočiće se sutra. RUR Esports i Monitor.rs sa 6 pobeda i 3 izgubljene partije odigraće duel koji direktno utiče na to koja od ove dve ekipe će u plejof. U koliko dođe do nerešenog rezultata, a EON pobedi Reformed Ones sutradan, proćiće ekipa koja ima bolji skor iz međusobnih duela. Ovaj meč će definitivno biti meč kola!

U utorak gledaćemo:
Od 20h – Prvi meč u utorak biće borba između timova koji zauzimaju drugo i treće mesto na tabeli. ASUS RoG Elite sa 9 pobeda i 3 izgubljene partije, boriće se protiv x25 Marvo koji ima 8 pobeda i 4 izgubljene partije. U plejofu sastaju se 2. i 3. ekipa na tabeli, pa će ovaj meč biti priprema za polufianale koje će ova dva tima igrati u plejofu.

OD 22h – Poslednji meč sedmog kola igraće se između Evolution Online i poslednjeg tima na listi Reformed Ones. Evolution Online ima 5 pobeda i 7 igubljenih partija, dok Reformed Ones ima 0 pobeda i 12 izgubljenih partija. Pobeda bi ekipi EON donela izjednačenje sa Monitor.rs i RuRom na 4. mestu u ligi ukoliko prethodno pomenute ekipe odigraju nerešeno svoj duel samo dan ranije.

Kao i uvek, budite uz svoje omiljene timove na twitch.tv/Fortuna kako biste ih podržali u njihovim poslednjim mečevima regularnog dela sezone.

Prati B92 na Viberu

LoL

Tri buffa najavljena za peč 7.13

Dosta toga je najavljeno za peč 7.13, ali očigledno Riot još nije gotov sa izmenama.
U narednom peču možemo da očekujemo buff na Singedu, dva itema i na Rift Heraldu.

LoL subota 24.06. 12:29 Komentara: 0

LoL: Gnar i Kindred na listi za buff

Posle peča 7.12, Riot je već počeo da razmišlja o narednom, peču 7.13. Dosta toga je već najavljeno, ali tome nije kraj. Posle skorašnjeg PBE update-a, najavljena su dva buffa za Gnara i Kindred.

LoL sreda 21.06. 10:30 Komentara: 1
strana 1 od 23 idi na stranu