NALCS: Četiri meča na programu večeras

Sinoć su odigrana prva dva meča trećeg kola, a prvoplasirane ekipe bile su polovične u svojim mečevima.

Izvor: Nikola Miliæeviæ KlanRUR

Subota, 17.06.2017.

19:43

NALCS: Četiri meča na programu večeras

Immortals je bez većih poteškoća sa 2-0 pobedio i dalje loš tim Liquid koji nikako da pronađe pravu formu. Team Liquid ima samo jednu pobedu iz 5 odigranih duela, a samo Phoenix1 ima gori skor od njih. Pobeda je igračima Immortalsa zadržala prvo mesto na tabeli, barem do sledećeg meča koji tim igra večeras. Prvoplasirani tim EnVy, više nije prvoplasiran. Nakon poraza od Echo Foxa sa 2-0, tim EnVy izjednačio se upravo sa Echo Foxom na trećem mestu, ali konačno stanje na tabeli videćemo tek nakon preostalih mečeva.

Večeras se igraju 4 meča, po dva od 21h i 24h.

Od 21h igraju TSM i Liquid. TSM je favorit, ali je Liquid pobedom nad ekipom Dignitas pokazao da ume iznenaditi favorizovanog protivnika, pa je rezultat ne baš tako predvidiv. Drugi meč u istom terminu igraju Immortals i Cloud9. Cloud9 se sa dve pobede u prošlom kolu iskupio za 0-2 u prvoj nedelji, ali i dalje ne mogu da pronađu pobednički ritam koji su imali tokom prolećne polusezone. Immortals, sa druge strane, igra možda i najbolji split od kad je tim osnovan, pa se od njih očekuje pobeda kako bi ostali prvi na tabeli.

Prvi meč u ponoć igraju FlyQuest i CLG. Duel koji će verovatno otići u koristi CLGu imajući u vidu lošu formu u kojoj se nalazi FlyQuest. Oni se trenutno nalaze na 8. mestu sa skorom 1-3 i samo jedan poraz ih deli od “zone ispadanja”, dok je CLG prvi na tabeli i igraju odlično sa novim pojačanjem na poziciji junglera. U isto vreme igra se još jedan duel između ekipe sa vrha tabele, Dignitasa, i ekipe iz donjeg dela tabele, Phoenix1. Dingitas je u fantastičnoj formi i zasluženo su prvi, dok Phoenix1 igra neuporedivo loše u odnosu na prošli split kada su završili kao treći najbolji tim u Americi.

Pratite i večeras NALCS na Twitch kanalu www.twitch.tv/nalcs1

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: