EUCLS: Poslednja dva meča trećeg kola igraju se danas

Mečevi drugog dana EULCSa imali su neočekivane ishode. Nijedan od dva duela nije dobio favorit, pa se stanje na tabelama malo izmenilo.

Izvor: Nikola Miliæeviæ KlanRUR

Subota, 17.06.2017.

13:38

EUCLS: Poslednja dva meča trećeg kola igraju se danas

U prvom meču dana, od 17h, odigrao se derbi drugoplasiranih ekipa grupe A, G2 i Misfits. Misfits je dobio prvi gejm, ali je G2 odmah izjednačio. Činilo se da će G2 preokrenuti i pobediti sa 2-1, ali je ovaj rezultat ipak otišao u korist ekipi Misfits koja se ovom pobedom izjednačila na prvom mestu grupe A sa ekipom Fnatic, dok se G2 osamostalio na drugom mestu sa ukupnim skorom 2-2.

Derbi grupe B, igrao se od 20h između prvoplasirane ekipe Unicorns of Love i drugoplasirane ekipe Splyce. Ovaj duel direktno je odlučivao o poziciji ekipe Splyce na tabeli, pobeda im je donosila prvo mesto, dok bi se porazom ekipa spustila na treće mesto. Počelo je loše po Splyce, izgubilli su prvi gejm, ali su sa dve pobede u naredne dve partije preokrenuli, pobedili prvoplasirani UOL sa 2-1 i izjednačili se sa “Jednorozima” na vrhu grupe B.

Danas u 17h i 20h igraju se poslednja dva meča trećeg kola, po jedan iz svake grupe. Od 17 časova, sastaju se Ninjas in Pyjamas i Roccat, dok će u meču od 20h ekipa H2K odmeriti snage sa timom Vitality.

Ninjas in Pyjamas je bez pobede zakucana za dno grupe A, pa će ekipa Roccat definitivno biti favorit u ovom meču. Pobeda bi Roccatu donela izjednačenje na drugom mestu u grupi sa ekipom G2, dok će ih poraz izjednačiti na poslednjem mestu sa “Nindžama”.

H2K pobedom obezbeđuje sebi prvo mesto u grupi, jer će imati skor 3-1, kao i Splyce i Unicorns of Love. Ukoliko Vitality izađe kao pobednik iz ovog duela, imaće ukupan skor 2-2 čime će se izjednačiti sa svojim današnjim protivnikom na drugom mestu u grupi i tako borbu za plejof učiniti neizvesnijom.

Mečeve kao i uvek možete pratiti na Twitch strimu Fortune na srpskom ili na zvaničnom Riot kanalu na engleskom.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: