NALCS: Immortals i Liquid otvaraju treće kolo

Ove nedelje igraju se mečevi trećeg kola i u Americi. Prva dva meča na programu su u petak od ponoći i 3 sata posle ponoći.

Izvor: Nikola Miliæeviæ KlanRUR

Petak, 16.06.2017.

19:59

NALCS: Immortals i Liquid otvaraju treće kolo

Večeras u ponoć, Immortals i Liquid odmeriće snage u prvom meču trećeg kola. Immortals i dalje drži prvo mesto, koje deli sa ekipama CLG, Dignitas i EnVy, dok je Liquid na 8. mestu na tabeli sa ekipom FlyQuest. Iako je Immortals favorit u ovom duelu, Team Liquid ne treba potceniti, jer su upravo oni jedina ekipa koja je nanela poraz prvoplasiranom timu Dignitas. Liquidu će potencijalna pobeda doneti privremeno podizanje na 5. mesto, na kojem se trenutno nalaze Echo Fox i TSM, s tim što druge dve ekipe svoje mečeve trečeg kola igraju nakon večerašnjeg meča tima Liquid.

Drugi meč prvog dana trećeg kola igra se od 3 sata posle ponoći, a snage u ovom duelu odmeriće ekipe EnVy i Echo Fox. EnVy je na neočekivanom prvom mestu, posle 3 pobede iz 4 meča i igraju fantastično u poređenju sa porslim splitom. Isto se može reći i za Echo Fox, koji ovog splita igra mnogo bolje nego proslog, ali su usled velikog broja throwovanih partija 5. na tabeli sa skorom 2-2 i već su poznati u LoL communityju Amerike kao Throw Team, jer su neočekivano izgubili nekoliko dobijenih partija.

Ko će izaći kao pobednik iz ovih mečeva saznaćemo večeras od 24h i 03h kada će ove četiri ekipe igrati svoje mečeve. Kao i uvek, mečeve pratite na NALCS Twitch kanalu.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: