LoL: Koji su to heroji najigraniji u profesionalnim ligama?

Do sada su se odigrala 2 kola u svim ligama, a u mečevima smo imali prilike da vidimo veliki broj čudnih, neuobičajenih i neočekivanih pickova.

Izvor: Nikola Miliæeviæ klan rur

Petak, 16.06.2017.

10:42

LoL: Koji su to heroji najigraniji u profesionalnim ligama?

Koreja je uvek bila poznata po “uvrnutim” pickovima koji se dobro pokažu, pa i zaigraju u ostalim ligama, kao što je na primer slučaj sa Jarvanom na topu. Takođe, u drugom kolu NALCSa imali smo prilike da vidimo još čudnih pickova, kao što je Urgot top, što je ekipa Phoenix1 uzela u meču protiv ekipe FlyQuest, a potom izgubila taj meč i ostala na poslednjem mestu u ligi.

Još jedan meč koji je bio “čudan” po izboru heroja jeste prvi meč derbija između ekipa CLG i TSM. Duel na mid lejnu između Huhija i Bjergsena privukao je mnogo pažnje. Bjergsen je poznat kao igrač koji često igra reworkovanog Galia, a Huhi je kao counter pick za Bjergsenovog Galia uzeo nikog drugog do Fiore, tako da smo imali prilike da gledamo duel Fiore i Galia , na mid lejnu. Pored toga, kao support pick, support CLGa Aphromoo, odlučio se za Blitzcranka sa kojim je, verovali ili ne, odigrano čak 13 mečeva u svim ligama ove sezone.

Ovako bi izgledala tim kompozicija sačinjena od najigranijih heroja ove sezone:
Top – Jarvan IV
Jungle – Lee Sin
Mid – Orianna
Adc – Varus
Support – Thresh


U slici u prilogu možete videti sve heroje koji su igrani u dosadašnjem toku sezone, kao i broj partija u kojima su se pojavili zajedno sa njihovim win rateom.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: