Vraća se Goldenglue, Piglet ponovo ADC!

Kako je najavljeno, Grejson „Goldenglue“ Gilmer se vraća u prvu postavu tima Liquid!

Izvor: Nina Miliæeviæ KlanRUR

Četvrtak, 25.05.2017.

12:04

Vraća se Goldenglue, Piglet ponovo ADC!

Goldenglue je svoju Liquid karijeru započeo u akademiji tima aprila 2016. godine, gde je postizao neverovatne rezultate, odakle je u decembru iste godine prebačen u njihov prvi tim, gde je bio u prvoj postavi. Međutim, zbog lošeg igranja, izbačen je iz prve postave. ADC tima Liquid, Chae „Piglet“ Gwang-jin, zauzima Goldenglueovo mesto na MID-u, a na mesto ADC-ja prelazi Jiliang „Doublelift“ Peng, koji je privremeno izašao iz penzije da pomogne organizaciji u borbi za opstanak.

Posle svega ovoga, Goldenglue odlazi u Koreju na obuku i treniranje. Pošto se ADC tima TSM, Doublelift, vraća nazad u postavku TSM-a za NA LCS Summer Split, tim Liquid je pozvao i najavio da se Goldenglue zvanično vraća na svoju poziciju na MID lejnu, čime će Piglet ponovo biti startni ADC ekipe!

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: