RNGU se pojačava, Koro1 novi top lejner ekipe!

Kineski top lejner i dugogodišnji igrač Edward Gaminga, Tong “Koro1” Jang, odlučio je preći u legendarni kineski tim, Royal Club, koji sad igra pod malo drugačijim imenom, Royal Never Give Up.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Ponedeljak, 22.05.2017.

12:55

RNGU se pojačava, Koro1 novi top lejner ekipe!

Koro je svoju karijeru započeo upravo u ekipi Edward Gaming i to 2014. godine kada je tim osnovan i ovo će mu biti prvi angažman u drugom timu u karijeri. Ekipa Edward Gaming završila je Spring split kineske LPL lige na trećem mestu izgubivši upravo od Royal-a u polufinalu sa 3-1.

Koro1 će i u novom timu deliti svoje mesto na lejnu sa Janom “LetMe” Čun-ceom kao i u timu Edward Gaming gde su on i Čen “Mouse” Ju-hao delili vreme u timu. Još se ne zna da li će upravo LetMe ostati u ekipi i tako učiniti Koroa jedinim top lejnerom ekipe, ali i da do toga ne dođe, neće biti ništa novo za legendarnog kineskog top lejnera. Ovim potezom Royal je pokazao da želi drugu godinu za redom da izbori učešće na Wolrdsu, na kojem su prošle godine izgubili u četvrtfinalu od trostrukog šampiona SKT-a sa 3-1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: