Bivši trener ROX Tigera našao novo angažovanje

Trener koji je 2016. godine predvodio ROX Tigers na Worldsu i trener koji je podigao nivo igre u ekipi Longzhu do treće najbolje ekipe u Koreji, Kim “SSONG” Sang-so, predstavljen je kao novi trener NALCS ekipe Immortals.

Izvor: Nikola Miliæeviæ KlanRUR

Subota, 20.05.2017.

09:24

Bivši trener ROX Tigera našao novo angažovanje

SSONG je ove sezone samo tri meseca imao posla. Kao trener korejskog tima Longzhu Gaming digao je nivo ekipe na verovatno najbolji nivo u istoriji organizacije, ali je, iz javnosti nepoznatih situacija, napustio tim.

Samo šest dana nakon što se Xmithie pridružio timu, stiglo je i ovo, novo, pojačanje za tim. Novi trener definitivno može biti spoj između korejskih i nekorejskih igrača i tako popraviti komunikaciju u ekipi, kao i samu uigranost i timsku igru.

A da li će svojim znanjem i iskustvom uspeti da podigne nivo igre Immortalsa dovoljno da se kvalifikuju za ovogodišnji Worlds, saznaćemo od juna meseca kada počinje Spring Split.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: