Yasuo i Zyra – napokon će biti nerfovani?

Kao što je najavljeno nerfovanje za Ahri, Caitlyn, tako je Riot rešio da nerfuje Yasuoa i Zyru.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Subota, 20.05.2017.

09:16

Yasuo i Zyra – napokon će biti nerfovani?

Yasuo kao jedan od najjačih mid heroja, ponekad i top, je definitivno zaslužio da bude nerfovan. S obzirom na sve to, Riot je najavio da će mu Q i E biti nerfovani. Yasuov Q stakovi će opasti posle šest sekundi, a ne posle 10 kao što je bilo pre. A što se tiče njegovog E skilla koji je mogao da se aktivira na svakih pola sekunde, od ovog peča, njegov E će moći da se aktivira tek posle jedne sekunde, čime će sve ređe moći da se dashuje na protivnika.

Zyra je poznata kao heroj koji radi previše damagea sa svojim biljkama. Zato se Riot fokusirao na nerfovanje biljaka. Od sada će moći da prizove svoje biljke mnogo brže, ali je zato biljkama health smanjen za duplo. Biljke će moći da se unište sa dva udarca, a ne sa četiri kao pre. Međutim, ako baci ulti ili neku magiju, njene biljke će biti teže za ubijanje.

Od ovog peča, verovatno ćemo Zyru i Yasuoa gledati manje u solo queue partijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: