SKT Bang zvezda večeri u polufinalu MSI 2017!

ADC tima SK telecom T1 odveo svoj tim do pobede u 3 partije u polufinalu MSI 2017!

Izvor: david bukumira KlanRUR

Subota, 20.05.2017.

09:14

SKT Bang zvezda večeri u polufinalu MSI 2017!

Bang je u prvom meču kao Caitlyn imao 5 ubistava, ali je u timu imao čak 4 peel šampiona uz sebe, Shen, Orianna, Ivern i Lulu. Bang je učestvovao u svim ubistvima njegovog tima. U drugom meču Huni, top lejner tima SKT sa dobrim performansom na Fizzu imao je 4 ubistva, ali i 2 smrti. Bang je tu imao 2 ubistva i nije umro nijednom. Treći meč Bang kao Twitch ponovo je dominirao bot lejnom, ali je Peanut, jungler, bio malo bolji sa perfektnim KDA, 4 ubistva i 0 smrti.

Faker je malo ostao u drugom planu, ali je i najboljem igraču ponekad potreban mali predah, i dobar tim da ga podrži i dopuni.

SKT je odigrao školski primer dobre utakmice, gde je gradio igru polako i nije srljao u završetak, a Flash Wolves je pao za manje od sat i po igre.

Večeras se igra drugo polufinale između G2 Esports i kineskog World Elite, a možete ga pratiti uživo na kanalu www.twitch.tv/riotgames

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: