LoL: Stižu promene na glavnim support itemima

Dva popularna itema u League of Legends su u fokusu planiranih promena i balansiranja.

Izvor: Nikola Miliæeviæ KlanRUR

Četvrtak, 18.05.2017.

12:21

LoL: Stižu promene na glavnim support itemima

Krajem 2016. godine, Riot je predstavio novi item, Redemption.

Želeli su da naprave item koji će moći da vraća hp saigračima i tako pomogne manje tanky supportovima u protekciji svojih saigrača. Međutim ovaj item je postao prejak i sada se kupuje na velikom broju heroja, kojima on čak ni ne treba, samo zato što može da promeni ishod nekog fajta ili čak cele partije.

Još jedan item koji je postao još popularaniji nakon malih izmena je Locket of the Iron Solari. Oba itema se toliko često kupuju koliko su jaki. Zamislite supportove poput Malzahara i Zyre koji umesto da grade AP i budu još jedna damage pretnja portivnicima kupuju Locket i Redemption.

Build za veliki broj heroja se poremetio zbog ova dva itema, pa je tako Riot najavio da u nekoj bliskoj budućnosti možemo očekivati izmene na ova dva itema. Nije tačno navedeno šta će raditi na kom itemu, ali možda ove izmene donesu kraj mage supportovima i vrate tank supportove u metu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: