Koji jungle heroji su najigraniji u bronze/silver/gold?

Ako ste u bronze, silver i gold ligi i želite da izađete iz vaše lige, obratite pažnju na ove heroje, jer ćete tako uspeti u ostvarenju vašeg cilja.

Izvor: Nikola Saviæ KlanRUR

Subota, 13.05.2017.

23:53

Koji jungle heroji su najigraniji u bronze/silver/gold?

U bronzi najigraniji heroj je Master Yi, koji se igra u 23,33% partija. U peču 7.9 najjači jungle heroji, sa najvećim win rateom su: Xin Zhao, Sejuani, Shyvana i Jarvan IV, koji imaju preko 52,92% win rate-a.

U silveru, posle peča 7.9 najigraniji heroj je Sejuani, koja se igra u 8,90% gejmova. Jungle heroji sa najvećim win rateom su: Sejuani, Ivern, Jarvan IV, Nunu i Xin Zhao, koji imaju preko 52,70% pobeđenih partija.

A u goldu, najigraniji heroj je Warwick, koji se igra u 5.46% gejmova. Pored Warwicka, jungle heroji sa najvećim win rateom su: Ivern, Xin Zhao, Jarvan IV i Nunu, koji imaju preko 52,62% dobijenih partija.

Zvanično, najigraniji heroji posle peča 7.9 su Master Yi, Sejuani i Warwick, a pored njih veliki broj pobeda imaju i Xin Zhao, Shyvana, Jarvan IV, Invern i Nunu.
Da li je neki od ovih heroja baš vaš jungle main?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: