Esports B92.net

Kvalifikacije za FCS sezonu tri se igraju 22. i 23. aprila

KlanRUR Izvor:
Podeli

Tokom subote i nedelje nas očekuju FCS kvalifikacije gde će po prvi put veći broj timova pokušati da se ubaci u redove najboljih League of Legends timova u regionu.

U subotu, 22. aprila od 12 časova, počeće prenos relegacionong turnira u kojem će Team Reject, 7. plasirani tim iz regularnog dela druge sezone, braniti svoje mesto u FCS-u protiv tri izabrana tima.

Timovi koji će pokušati da preuzmu Rejectovo mesto su: Monitor.rs, prethodno poznati kao Rumenige –tim koji je takođe ostvario plasman na nacionalno finale Southeastern Europe Championship, GameOverrated – dobro poznata ekipa svima koji su pratili FCS tokom sezone 1 i 2, kao i Belgrade Eyes – novo formirana ekipa sa par veterana ali i dosta novih igrača.

U samom finalu žreba, Team Reject čeka protivnike, odnosno jednog od tri pozvana tima. Pobednik ovog seta mečeva dobija direktan plasman u najveću regionalnu LoL ligu, FCS Sezona 3 koja će početi već početkom maja!

U nedelju, 23. aprila nas očekuju otvorene kvalifikacije za FCS. Za razliku od prethodnih sezona, ovaj put je svim timovima u regionu koji žele da se dokažu dozvoljeno učešće na kvalifikacionom turniru gde pobednik dobija direktan plasman u treću sezonu Fortuna Championship Series lige.

Prenos oba turnira možete da pratite uživo na Fortuna Twitch kanalu: twitch.tv/fortunagamingtv

Izvor: KlanRUR

Prati B92 na Viberu

LoL

LoL: Gnar i Kindred na listi za buff

Posle peča 7.12, Riot je već počeo da razmišlja o narednom, peču 7.13. Dosta toga je već najavljeno, ali tome nije kraj. Posle skorašnjeg PBE update-a, najavljena su dva buffa za Gnara i Kindred.

LoL sreda 21.06. 10:30 Komentara: 1
strana 1 od 23 idi na stranu