Finale FCS lige u nedelju-Instinct Esports vs ASUS RoG Elite

Finale najvećeg domaćeg LoL takmičenja u nedelju 9. aprila u Domu Omladine od 12:00h.

Izvor: KlanRUR

Petak, 07.04.2017.

11:42

Finale FCS lige u nedelju-Instinct Esports vs ASUS RoG Elite

Dvomesečna borba za titulu šampiona domaće Fortuna Championship lige se privodi kraju i vreme je da se osvrnemo na prethodnu sezonu regionalne LoL lige.

Nova instalacija najvećeg regionalnog League of Legends takmičenja je počela 6. februara, takmičenje u kojem su ovaj put učestvovali timovi iz Srbije, Hrvatske i Makedonije.

Tim Instinct je nepunih 10 dana pre početka FCS-a osvojio i titulu Grčkog šampiona u sred Atine, protiv tima Arsenal u veoma ubedljivom stilu 3-1. Nakon lošeg performansa u Zagreb Gaming Areni, ovo je označio početak supertima koji su svi očekivali da će se formirati. Trenutno nezaustavljivi, još uvek nisu našli protivnika koji im je dorastao po pitanju timske igre, a u nekim slučajevima i suvog talenta. Favoriti za titulu od samog početka, do sada su svaki put opravdali očekivanja i podršku svojih fanova završivši sezonu sa 13 pobeda i jednim nepotrebnim porazom.

Na drugoj strani ringa, ekipa ASUS ROG Elite među svojim redovima sadrži verovatno najviše veterana domaće LoL scene. Zeka, KaluGG, Baxauer, Nemky i Gentleman – iako nemaju impresivan skor na kraju sezone u odnosu na Instinct, i dalje su završili drugi na tabeli sa skorom 9-5. Razne iteracije ovog tima su do sada pokazale da očekujemo neočekivano od njih i da koliko god izgledali klimavo uvek imaju keca u rukavu – pogotovo na velikim takmičenjima.

Ovo podseća na revanš finala prve sezone, tadašnji Melting Point i Elite Squad su praktično isti timovi bez Colamaxa i IcyPeje (sub) koji su prešli u RUR Esports i Demented Clowna i Quicka koji su izašli iz redova postave ASUS ROG Elite.

Nakon dva meseca, napokon nam je ostalo samo da sednemo i uživamo u predstojećim mečevima koji dolaze. Ova Best-of-5 serija će krunisati novog šampiona regionalne LoL lige Fortuna Championship Series, što ujedno i znači najjači League of Legends tim na ovim prostorima.

KOJI TIM ĆE VLADATI RIFTOM? KO ĆE BITI NOVI FCS ŠAMPION?

Nedelja, 09. april od podneva (12 časova) uživo u Domu Omladine Beograda – Fortuna Championship Series FINALE!

Pratite na streamu Fortuna Esportsa.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: