Rakan i Xayah - novi League of Legends šampioni

Maštovito najavljeni LoL šampioni konačno pokazuju svoja prava lica i moći!

Izvor: KlanRUR

Sreda, 05.04.2017.

13:36

Rakan i Xayah - novi League of Legends šampioni

Kao što smo juče i najavili Riot je pre kraja jučerašnjeg dana objavio koji su to novi šampioni u League of Legends koje su tako maštovito predstavili uz pomoć teaser slike. U pitanju su Rakan i Xayah, par hibridnih feniks-ljudi!

Rakan The Charmer je support po prirodi, dok je Xayah The Rebel ADC, igrivi su pojedinačno ali imaju i benefite ako se igraju u paru!

Rakan je frontlining support koji će zahtevati od vas da idete duboko u neprijateljske linije da biste iskoristili pun benefit njegovih moći, dok je Xayah AoE ADC koji uz malu pomoć i setup može da podeli ogromne količine štete neprijateljima.

Naravno Riot nije propustio da im osmisli i dobru pozadinsku priču koju zajedno sa moćima ovih heroja možete pročitati ovde.

Tu je i oko tri sata video zapisa u kom developeri igraju nove heroje za koje još uvek ne znamo kada će izaći pa bacite pogled kako to Rakan i Xayah izgledaju u akciji. Watch live video from leagueoflegends on www.twitch.tv Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: